Ζωγράφου:Οι αθλητές του Ποσειδώνα Ιλισίων έκαναν τους ηλικιωμένους της «Στέγης Γερόντων» να χαμογελάσουν!

0
222

Εχθές μετά την προπόνηση Οι αθλητές του Ποσειδώνα Ιλισίων επισκέφτηκαν τη «Στέγη Γερόντων» του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος Ζωγράφου, και παρέδωσαν τρόφιμα και χαρτικά επισκέφτηκαν τη «Στέγη Γερόντων» του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος Ζωγράφου, στα Άνω και παρέδωσαν τρόφιμα και χαρτικά που χρειάζονται για την καθημερινή τους διαβίωση και σίτιση οι άνθρωποι που φιλοξενούνται εκεί.


Οι άνθρωποι της «Στέγης Γερόντων» μαζί με τους γέροντες και γερόντισσες, μας περίμεναν στην τραπεζαρία σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον. Είπαμε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, μας περίμενε ένα ωραίο κέρασμα και ανταλλάξαμε ευχές για τη νέα χρονιά. Οι ηλικιωμένοι σιγοτραγούδησαν μαζί μας τα κάλαντα και έδιναν συνέχεια ευχές «καλής προόδου και υγείας» στα παιδιά.


Άλλη μία εμπειρία για τους κολυμβητές μας. Πόσο σημαντικό, για τις μέρες που ζούμε, είναι αλήθεια η προσφορά και η επαφή με τους συνανθρώπους μας και κυρίως με άτομα τρίτης ηλικίας! Το νοιώσαμε όλοι σήμερα και το είδαμε στα μάτια αυτών των ανθρώπων.

Φύγαμε από το χώρο τους με κατευόδιο τις ευχές τους, τη χαρά τους και συναισθηματικά πλουσιότεροι!!
Να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών της προαγωνιστικής ομάδας που είναι πάντα πρόθυμοι και συνεργάσιμοι σε πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας, πρωτοβουλίες οι οποίες καλλιεργούν όλες τις Αξίες του Αθλητισμού.

πηγή:zografounews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here