Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/11)

0
144
Golden stars glitter on pink background. Festive holiday pastel backdrop.

Πώς ξεκινάει το Σαββατοκύριακο; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο αντιμετωπίζεις τα πάντα σαν μια περιπέτεια και πολύ καλά κάνεις. Αυτός είναι ο καιρός για να δώσεις περισσότερη σημασία στις συναισθηματικές σου ανάγκες, να φροντίσεις τον εαυτό σου και τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Οι εργασιακές εξελίξεις που περιμένεις με αγωνία χρειάζονται υπομονή. Απαλλάξου από το άγχος και άσε τους προβληματισμούς για την εβδομάδα που έρχεται. Φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου, να διασκεδάσετε, να δείτε φίλους και να αφήσετε για λίγο πίσω τα όσα σας προβληματίζουν είτε μεμονωμένα, είτε κοινά. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις το Σαββατόβραδο ανεκμετάλλευτο. Μπορούν να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες απ’ το πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, οπότε μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου και τη συναισθηματική αποτοξίνωσή σου. Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις φαίνεται να έχουν σφηνώσει για τα καλά στο μυαλό σου κι έτσι τουλάχιστον τις πρωινές ώρες τις αφιερώνεις σε σκέψεις ή ενέργειες που αφορούν στην καριέρα και τις υποχρεώσεις σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου. Κάντε κοινά σχέδια, οργανώστε το επόμενο διάστημα προσθέτοντας ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις δεν σε αφήνουν να μελαγχολήσεις και να βιώσεις τη μοναξιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αβεβαιότητες ή οι προσωπικές σου ανασφάλειες τις πρωινές ώρες ρίχνουν τη διάθεσή σου, όμως καθώς κυλούν οι ώρες αρχίζεις να βρίσκεις τον εαυτό σου. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της κοινωνικότητάς σου διεγείροντας την επιθυμία σου να βρεθείς με ευχάριστους και αισιόδοξους ανθρώπους. Οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο σου δεν λείπουν όμως εσύ δεν θα πρέπει να παρασυρθείς. Διατήρησε τις ισορροπίες και την καλή σου σχέση με συναδέλφους. Η μέρα προχωρά με περισσότερο ενδιαφέρον για τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς ο Ερμής και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια αρμονική όψη. Έτσι είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι, φρόντισε να περάσεις καλά κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες να υπάρχει ένας δισταγμός από μέρους σου για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σου. Είσαι λίγο επιφυλακτική με τα συναισθήματά σου κι αυτό φέρνει αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σου. Η Σελήνη που ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα καριέρας και σταδιοδρομίας σου σε αγχώνει για την τους. Παρά τις απαισιόδοξες σκέψεις σου, φρόντισε να περάσεις καλά με τον ερωτικό σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα μαζί διαφορετικά απ’ ότι συνήθως. Εσύ που είσαι μόνη, δέξου προτάσεις φίλων για διασκέδαση και μη μένεις κλεισμένη στο σπίτι.

ΛΕΩΝ
Με τον Ήλιο σε μια ασήμαντη βέβαια προκλητική όψη προς το Χείρωνα το πρώτο μισό της ημέρας, διατήρησε τις καταστάσεις σε ένα σταθερό επίπεδο και απόφυγε τις αλλαγές. Όσο οι ώρες προχωρούν κάνε μια έρευνα ή ανάλυση σε εργασιακές υποθέσεις που θα σε βοηθήσει να δεις και να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα με διαφορετικό και νέο τρόπο. Απόψε φρόντισε να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου και προσπάθησε να τον πλησιάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δέξου προτάσεις φίλων, περιποιήσου τον εαυτό σου και που ξέρεις, ίσως να σκοντάψεις πάνω στο μεγάλο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια καθυστέρηση ή ένα εμπόδιο σε μια σημαντική υπόθεση που προσπαθείς να διεκπεραιώσεις μέχρι το μεσημέρι, αντιμετώπισέ το με ψυχραιμία και μη χαλάς τη μέρα σου. Είσαι έτοιμη να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου στα εργασιακά και να κρατήσεις ό,τι έχει μια καλή προοπτική ανάπτυξης. Το τελευταίο διάστημα ασχολείσαι με χιλιάδες πράγματα από τα οποία λίγα είναι αυτά που μπορούν να αποδώσουν. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που κινδυνεύουν να σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, με μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου θα διαπιστώσεις πως σου διαφεύγουν ευκαιρίες και αξιόλογα άτομα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν.

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να είσαι διστακτική το πρώτο μισό της ημέρας για μια κατάσταση ή μια απόφαση που πιθανά να αφορά στα οικονομικά και τους πόρους σου. Η σύγχυση βέβαια είναι προσωρινή και δεν θα κρατήσει για πολύ. Θέλεις να αντιμετωπίσεις και όχι να παρακάμψεις ένα εργασιακό πρόβλημα, καθώς ο ανάδρομος Ερμής εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα βοηθώντας σε να δεις ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης. Απόφυγε τα μισόλογα και προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην του δίνεις δικαιώματα να σε αμφισβητεί. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να λάβεις νέα από μια παρελθοντική και ίσως ξεχασμένη γνωριμία. Δεν χάνεις και τίποτα να επανεξετάσεις τις προθέσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ήλιος στο δικό σου ζώδιο σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη στο Χείρωνα μέχρι το μεσημέρι και ίσως αισθανθείς λίγο έξω απ’ τα νερά σου. Επιβράδυνε τους ρυθμούς σου ώστε να εξερευνήσεις εναλλακτικές λύσεις και διαδρομές. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να εξερευνήσεις, να επεξεργαστείς ή να αναθεωρήσεις μια υπόθεση ή έναν στόχο σου στα εργασιακά, με τον Ερμή να εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα. Συναίσθημα, πάθος και ρομαντισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς, γι’ αυτό κοίτα να περάσεις ξεχωριστές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά που έχει ενδιαφέρον και άφθονο φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ασχολήσου σήμερα με τις πρακτικές υποθέσεις σου και απόφυγε αλλαγές και καινούρια ξεκινήματα. Αν και οι εξελίξεις στα εργασιακά έρχονται με αργούς ρυθμούς δεν παύουν όμως να σε ικανοποιούν, μιας και διαπιστώνεις πως βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ένας αέρα ανανέωσης πλανάται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Νέες δραστηριότητες, εξομολογήσεις και εκπλήξεις αναζωπυρώνουν το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε διασκέδασε και απόλαυσε τη βραδιά. Ξεχωρίζεις όπου κι αν βρεθείς και αυτό το διαπιστώνεις απ’ τα βλέμματα που είναι στραμμένα επάνω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα τριβελίζουν το μυαλό σου μέχρι το μεσημέρι. Μάθε να είσαι υπομονετική και απόφυγε τους εκνευρισμούς και τα ξεσπάσματα, κυρίως σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Ορισμένα σχόλια ή και παρατηρήσεις στα εργασιακά μην επιτρέψεις να σε πληγώσουν. Να είσαι βέβαιη πως κάτι καλό θα αποκομίσεις απ’ όλα αυτά. Μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν του ανοίξεις την καρδιά σου και του εκφράσεις όλα αυτά που αισθάνεσαι θα νιώσεις πως απελευθερώνεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μην μείνεις στο σπίτι Σαββατιάτικα. Έχεις προτάσεις που αν αξιοποιήσεις θα περάσεις όμορφα και θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αμφιβολίες για τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστείς και να κινήσεις υποθέσεις σου τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες. Όσο κυλά όμως η μέρα η αυτοπεποίθησή σου επανέρχεται και φαίνεται να ξέρεις που βαδίζεις. Τα λόγια σου μπορεί να προκαλέσουν μια ταραχή ή μια παρεξήγηση στα εργασιακά, γι’ αυτό πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σου εξασφαλίζει έρωτα, πάθος και ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά και να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια.

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι ίσως καλύτερα να αφήσεις κάποιες υποθέσεις σου να εξελιχθούν από μόνες τους και να μην τις πιέσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις λιγάκι σήμερα και να ξεκουραστείς. Άκου το σώμα σου και μην το καταπονείς περισσότερο. Η Αφροδίτη και ο Δίας φροντίζουν την πορεία των εργασιακών σου. Δείξε εμπιστοσύνη και δεν θα χάσεις, η τύχη είναι με το μέρος σου. Μην επαναφέρεις συζητήσεις απόψε με το σύντροφό σου και αναφορές στο παρελθόν. Απόφυγε τις κακοτοπιές γιατί θα βρεις και το μπελά σου στο τέλος. Εσύ που είσαι μόνη, μην δείχνεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που το ένστικτο σου χτυπάει καμπανάκι.

tlife

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here