Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (16/5)

0
198

Ο Άρης αλλάζει ζώδιο και καθώς εισέρχεται στον Kαρκίνο η φαντασία, η ευαισθησία και η εγκράτεια έχουν τον πρώτο λόγο έως και 2 Ιουλίου ενώ το διάστημα αυτό θα δοθεί έμφαση στον συναισθηματικό τομέα! Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς. Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια και βρίσκεσαι σε σχέση έχεις μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα και να κάνεις ένα ακόμη βήμα προς την εμβάθυνση της σχέσης. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες αυτών των ζωδίων έχεις μεγάλες πιθανότητες να κάνεις μια νέα γνωριμία ερωτικής φύσης.

Δοκιμάζονται: Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Για εσένα που ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια υπάρχει το ενδεχόμενο εντάσεων με την επιρροή του Άρη από τον Καρκίνο, είτε στο εργασιακό, είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Με μια αυταρχική συμπεριφορά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις μεγαλύτερη αντίδραση. Ένα οικογενειακό πρόσωπο θα χρειαστεί την υποστήριξη και την καθοδήγησή σου αυτήν τη χρονική στιγμή. Θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και αρκετή από την υπομονή και την πειθώ σου για να μπορέσεις να βοηθήσεις αποτελεσματικά.

ADVERTISING

ΚΡΙΟΣ
Αρκετή η γκρίνια σήμερα στο σπίτι ή στα συναισθηματικά σου που σε ταλαιπωρεί και σε εκνευρίζει με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου και τον 4ο οίκο σου. Ασχολήσου με την οργάνωση του σπιτιού σου για να αποσπάσεις την προσοχή σου. Φρόντισε επίσης τον εαυτό σου και μην αψηφάς σημάδια αδιαθεσίας. Η υγεία σου φαίνεται να σε απασχολεί με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΤΑΥΡΟΣ
«Πολύ καλό για να είναι αληθινό», έτσι θα σκεφτείς με αυτό που θα προκύψει σήμερα στον εργασιακό σου χώρο με την Σελήνη να περνά στον Σκορπιό. Ειδικά για σένα που δραστηριοποιείσαι σε έναν δημιουργικό τομέα, η σημερινή μέρα θα αποδειχτεί εξαιρετική! Τα οικονομικά ωστόσο είναι η πηγή ανησυχίας σήμερα, αλλά η μέρα θα φέρει σημαντικές λύσεις και αίσθημα ανακούφισης, ήδη από το ξεκίνημα της. Τα οικονομικής φύσης προβλήματα βρίσκονται πλέον στο τέλος τους.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ισορροπείς μεταξύ του καλού και του κακού σήμερα, μεταξύ της τάσης σου να συγχωρήσεις ή να αγνοήσεις αυτούς που σε πλήγωσαν ή να τους το ανταποδώσεις με το ίδιο νόμισμα με το πέρασμα της Σελήνης στον Σκορπιό! Επένδυσε στη θετική πλευρά του εαυτού σου και δώσε τόπο στην οργή. Άλλωστε και συ έχεις κάνει τα λάθη σου, άσχετα εάν δεν τα ομολογείς, για να βρεθείς στο σημείο αυτό.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέματα υγείας κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα με το τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου. Μην αψηφάς τα όποια μηνύματα σου στέλνει ο οργανισμός σου! Εάν βρίσκεσαι ήδη υπό ιατρική φροντίδα, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου. Στον επαγγελματικό τομέα αντιμετωπίζεις διλήμματα και δεν ξέρεις πώς να κινηθείς. Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις που θα μπορούσαν να σε βλάψουν σε μελλοντικό χρόνο.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΛΕΩΝ
Έχεις αρκετή ενέργεια σήμερα αλλά και σημαντικά τονωμένη αυτοπεποίθηση με την Αφροδίτη από τον Ταύρο στον 10ο οίκο σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις με επιτυχία μια εργασία με πιεστικές προθεσμίες που έχεις αναλάβει. Η μέρα όμως ίσως φέρει θαμμένα μυστικά στην επιφάνεια ή ενδεχομένως να ακούσεις λόγια που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε πικράνουν. Θέλει προσοχή, γιατί δεν αποκλείεται να φέρει το τέλος μιας σχέσης.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσοχή στις επενδύσεις σου θα χρειαστεί να δείξεις την σημερινή μέρα αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια οικονομικού ενδιαφέροντος κίνηση με την προσδοκία ότι αυτή θα σου αποφέρει επιπλέον έσοδα. Το βραδάκι είναι γεμάτο πάθος, ερωτισμό αλλά και με γκρίνια, πείσμα και στενοκεφαλιά με το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο. Μην τραβάς το σκοινί αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη ότι έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΖΥΓΟΣ
Έχεις μια θετική αύρα σήμερα, σαν απόρροια των ισορροπιών που έχουν βρει οι σχέσεις σου, φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές. Μην αφήνεις να σου χαλάσει τίποτε τη θετική αυτή ατμόσφαιρα… με το τρίγωνο του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου. Και λόγω της αύρας σου αυτής, η μέρα μπορεί να φέρει σε σένα που είσαι single μια νέα ερωτική σχέση, αρκεί να αποφασίσεις να βγεις από το κουκούλι σου και να έρθεις σε επαφή με κόσμο. Ίσως ο νέος σου έρωτας να κρύβεται κάπου στο φιλικό σου περιβάλλον.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 23, 12.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οικονομικά έχεις την τάση να ξανοίγεσαι, αλλά δεν θα ήταν μια σοφή επιλογή! Άλλωστε τα άτομα που σε περιβάλλουν και σε ενδιαφέρουν δεν εστιάζουν στο πορτοφόλι σου αλλά στον ψυχικό σου κόσμο. Η υγεία σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σήμερα όμως είναι μια εξαιρετική μέρα να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες ή να κόψεις βλαβερές εξαρτήσεις και ίσως να εντάξεις στο πρόγραμμά σου την ημερήσια άσκηση με την Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 16, 20.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επικεντρώσου στα όσα σου έχει δώσει η καλή σου τύχη και μην γκρινιάζεις με όσα αισθάνεσαι ότι σου λείπουν. Και αν δεν είσαι ευχαριστημένη και θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλαγές, κινήσου αντί να μεμψιμοιρείς. Έχεις πολλές πιθανότητες να προσελκύσεις το άτομο που είναι κατάλληλο για σένα αυτήν τη χρονική στιγμή με τον Πλούτωνα να σε ευνοεί. Ένα άτομο που θα σε νοιάζεται και θα σε φροντίζει πραγματικά.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 25, 12.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με έντονο σήμερα το ρομαντισμό, το καλλιτεχνικό στοιχείο αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Πολλές είναι οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν σου και να σε βάλει σε σκέψεις με το τρίγωνο του Κρόνου στο ωροσκόπιό σου! Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, αναρωτήσου αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα θα σου φέρει κάποια χρήματα από μια πηγή που δεν μπορούσες να φανταστείς με το θετικό τρίγωνο του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου. Η μέρα προσφέρεται επίσης για ανοίγματα οικονομικά ή επαγγελματικά σε τομείς που δεν είχες στις προτεραιότητές σου. Είσαι αρκετά συντηρητική για να προσπαθήσεις ή να επενδύσεις σε νέα πράγματα. Η μέρα αυτή όμως θα σου δείξει με τον τρόπο της ότι κακώς δεν επένδυσες σε κάτι νέο τον καιρό που έπρεπε.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΙΧΘΕΙΣ
Η εργασία σου θα σε απασχολήσει κατά τη σημερινή μέρα, καθώς κάποιες εξελίξεις μπορεί να σε θέσουν σε κατάσταση συναγερμού. Οι μέχρι τώρα δυσκολίες στη ζωή σου σε έκαναν αρκετά σκληρό άτομο και εσωστρεφές. Θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να μάθεις να γελάς, ακόμη και με τις αναποδιές που σε βρίσκουν. Με το Άρη να περνά στον Καρκίνο, κινήσου προσεκτικά και συνετά και όλα θα πάνε καλά.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

tlife

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here