Ζωδια: Προβλεψεις για σημερα (14/11)

0
177

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα μπορεί να νιώσεις ένα αίσθημα αποτυχίας ή απογοήτευσης αν οι προσδοκίες σου για ένα έργο ή ένα άτομο είναι μη ρεαλιστικές. Επίσης θα μπορούσες να απογοητευτείς αν κάποιοι δεν μπορούν να σε καταλάβουν κυρίως αν πρόκειται για άτομα που εμπιστεύεσαι και ποντάρεις συναισθηματικά. Είναι μια στιγμή που καλό θα ήταν να απέχεις από τις πολλές εργασιακές υποχρεώσεις σου, μιας και δεν μπορείς άλλωστε να είσαι τόσο παραγωγική όσο θα ήθελες. Προτίμησε να ξεκουραστείς λιγάκι και κυρίως να ξεκουράσεις το μυαλό σου. Αν νιώθεις πως ο ερωτικός σύντροφός σου δεν είναι τόσο κοντά σου, μάλλον φταίει η δική σου διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις ξεκούραστα και χαλαρά το βράδυ σου. Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο πρώτο μισό της μέρας οι σχέσεις σου με τους άλλους είναι λιγάκι δύσκολες, κυρίως γιατί η διάθεσή σου αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Η ηγέτιδά σου Αφροδίτη σε μια προκλητική όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει προσωρινά σύννεφα στα οράματά σου και να παίξει με τη διάθεσή σου. Παρακολούθησε απλά τα γεγονότα που εξελίσσονται στα εργασιακά και απόφυγε να λάβεις θέση, να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις. Τα καλά νέα είναι πως μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και να μοιραστείς τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις αγωνίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο στον εαυτό σου και διώξε από το μυαλό σου περίπλοκες σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο παροτρύνοντάς σε να δώσεις έμφαση στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Κατά το πρώτο μισό της μέρας έχεις μια τάση διαφυγής από άτομα που σου προκαλούν σύγχυση και σου δημιουργούν την αίσθηση ότι παίζουν με το πνεύμα και τη διάθεσή σου. Μια αβεβαιότητα με την επαγγελματική σου κατεύθυνση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις και την παραγωγικότητά σου. Το κλειδί για να αντιμετωπίσεις τη μέρα σου όσο το δυνατόν ευκολότερα είναι να ρίξεις λίγο τις προσδοκίες σου και να μην είσαι τόσο απαιτητική απ’ τον εαυτό σου. Η αντικειμενικότητα λείπει κι έτσι καλό θα ήταν να επέλεγες ανάλαφρα θέματα συζήτησης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε απόψε πράγματα που σε ευχαριστούν και μην καταπιέζεσαι προσπαθώντας να κάνεις τα χατίρια φίλων και συγγενών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν η ανησυχία αναλαμβάνει και καλύπτει τα κίνητρά σου να είσαι σίγουρη πως θα κουραστείς απ’ την καθημερινότητα και τη ρουτίνα πολύ γρήγορα. Επανεξέτασε παλιές ιδέες και άλλαξε τον τρόπο που προωθείς τα σχέδιά σου, παρά την παραβίαση των αναγκών σου. Μπορεί να ονειρεύεσαι το ιδανικό αλλά αυτό μπορεί να συγκρουστεί με την πραγματικότητα. Έχεις τη δυνατότητα να γίνεσαι συμπαθής από όλους. Εκμεταλλεύσου αυτό σου το χάρισμα στα εργασιακά. Ζήσε ρομαντικές και τρυφερές στιγμές απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και το πλανητικό σκηνικό δουλεύει και φροντίζει το συναισθηματικό και ερωτικό σου τομέα. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σταματάς να μετράς θαυμαστές. Αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές και να μην παρασύρεσαι απ’ το αίσθημα της συντροφικότητας.

ΛΕΩΝ
Η έξοδος ή η αναβολή μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές σήμερα και πιθανά θα είναι δύσκολο να ξέρεις προς τα που να διοχετεύσεις την ενέργειά σου. Οι εξελίξεις των εργασιακών σου υποθέσεων επαναφέρουν την ασφάλεια, την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σου. Η Σελήνη σήμερα ξοδεύει τη μέρα στον τομέα της φιλίας, ενθαρρύνοντάς σε για αναζητήσεις συναντήσεων μαζί τους. Μην εκμεταλλεύεσαι -έστω και άθελά σου- την αφοσίωση του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, μια προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος φαίνεται να σε αποδιοργανώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα γεγονότα ή και τα συναισθήματα σήμερα σου υπενθυμίζουν την ανάγκη να βάλεις τα όριά σου και να θέσεις τους κανόνες σου. Η Αφροδίτη που σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει τις συναισθηματικές ανασφάλειές σου στην επιφάνεια και να μεγαλώσει την ανάγκη αυτοπροστασίας σου. Πρόσθεσε στην καθημερινότητα με τον ερωτικό σύντροφό σου διαφορετικές δραστηριότητες που θα δώσουν νόημα στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία που φαίνεται να τηρεί όλες τις προϋποθέσεις σου. Εστίασε το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά επαγγελματικά προβλήματα, μιας και η λογική υπερισχύει του συναισθήματος, τουλάχιστον στον τομέα των εργασιακών σου.

ΖΥΓΟΣ
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για νέες ιδέες και εμπνεύσεις, αλλά η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να δημιουργήσει μια σύγχυση. Αυτή η όψη παίζει με τη συνήθως εξαιρετική ικανότητά σου να βλέπεις και να κρίνεις με αντικειμενικότητα τις καταστάσεις. Καθυστερήσεις και λάθη στα εργασιακά μπορείς να τα αποφύγεις εάν παραμείνεις συγκεντρωμένη και δεν αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει δεξιά κι αριστερά. Όμορφα και ήρεμα εξελίσσεται η βραδιά με τον αγαπημένο σου. Κάντε κοινά όνειρα για το μέλλον και εκφράστε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματα και την τρυφερότητά του. Εσύ που είσαι μόνη, μια προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος σου ικανοποιεί τον εγωισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί το πρώτο μισό της ημέρας να δημιουργήσει κάποια ανησυχία ή και σύγχυση. Οι καταστάσεις μπορεί να είναι λίγο ασαφείς και να προκαλούν ένα μπέρδεμα. Μην αφήσεις αυτή τη διέλευση να σε πείσει να δανειστείς, είτε πρόκειται για μια αγορά πέρα των δυνατοτήτων σου, είτε για την επένδυση συναισθημάτων και ενέργειας σε κάτι δύσκολο. Η μέρα στα εργασιακά απαιτεί μια επιπλέον προσοχή και συγκέντρωση. Άφησε τον αγαπησιάρικο και παιχνιδιάρικο εαυτό σου να φανεί στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η περίοδος που διανύεις κρύβει πολλές εκπλήξεις για τη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να είναι δύσκολο να γνωστοποιήσεις τις επιθυμίες σου τώρα, αλλά είναι καλύτερο να μην περιμένεις από τους άλλους να τις μαντέψουν, καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε απογοήτευση. Αυτές οι απογοητεύσεις όμως μπορεί να υποδηλώνουν την ανάγκη για έμπνευση ή ιδιαίτερη προσοχή στην ενίσχυση του πνεύματός σου. Κάποιες αποκαλύψεις ή και εξελίξεις στα εργασιακά εκμεταλλέψου τες προς όφελός σου. Μην δίνεις δικαιώματα στον ερωτικό σύντροφό σου να σε αμφισβητεί με υπεκφυγές και ψέματα. Εσύ που είσαι μόνη, φόρτισε τις συναισθηματικές μπαταρίες σου μέσα από συναναστροφές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που εμπιστεύεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η φαντασία παίρνει περισσότερη εξουσία και επιρροή απ’ ότι συνήθως τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας. Χρησιμοποίησέ τη για χαλαρωτικές και δημιουργικές δραστηριότητες έτσι ώστε να ωφεληθείς τουλάχιστον. Τα συναισθήματα δυσαρέσκειας ή της λαχτάρας μπορεί να είναι ασαφή, όμως υπάρχουν στα εργασιακά. Η συντροφιά του αγαπημένου σου τις βραδινές ώρες σε ξεκουράζει και σε ανακουφίζει. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και τη διασκέδαση. Σκέψου πόσο τα έχεις ανάγκη όλα αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αυτοπειθαρχία μπορεί να λείπει σήμερα ή να δυσκολευτείς να καταλάβεις τις προτεραιότητές σου. Μπορεί να επενδύσεις χρήματα, συναισθήματα ή ενέργεια σε κάτι που δεν σε ικανοποιεί αρκετά. Μπορεί επίσης να νιώσεις μια απογοήτευση από ένα φίλο. Οι εργασιακοί στόχοι σου ευνοούνται, έστω κι αν τα σημάδια ή και οι εξελίξεις δεν είναι αρκετές. Μπορείτε να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να κατανοήσει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου κάτι καλό φαίνεται να γεννιέται. Πρόσεξε βέβαια τον τρόπο που θα το χειριστείς προκειμένου να μην εκτεθείς.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην οδηγείσαι σε όνειρα που είτε δεν είναι εφικτά, είτε δεν είναι αρκετά ρεαλιστικά το πρώτο μισό της ημέρας. Τα συναισθήματά σου είναι περίπλοκα και μπορεί να νιώσεις κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου. Θα μπορούσες να εκτιμήσεις λανθασμένα την αξία ενός ατόμου ή μιας περίστασης με την Αφροδίτη να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Η επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι το καλύτερο στοίχημά σου για την καταπολέμηση της δυσαρέσκειας ή και της ανησυχίας. Χρησιμοποίησε τις έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά και να είσαι βέβαιη πως θα αποδειχτούν σωτήριες. Με το σωστό τρόπο επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε λύσεις στα όσα από κοινού σας προβληματίζουν με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη βραδιά και μην κλειστείς σπίτι.

tlife

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here