Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/11)

0
152

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Καθώς ο Ήλιος με τον Πλούτωνα εναρμονίζονται και ο ανάδρομος Ερμής λειτουργεί υποστηρικτικά για σένα, μπορείς να πας τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω. Μπορείς να ανακαλύψεις ή να αναζωπυρώσεις το πάθος σου για ένα θέμα ή να αποκτήσεις γνώσεις σχετικά με ένα σχέδιο σταδιοδρομίας ή έρευνας σε οικονομικές υποθέσεις σου. Νέες προκλήσεις ή και εργασιακές προτάσεις δεν χρειάζεται να σε τρομάζουν. Τόλμησε να επιχειρήσεις κάτι διαφορετικό. Βρες τρόπους να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου καθώς η συναισθηματική σου ζωή γίνεται η προτεραιότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για νέες εμπειρίες μπορεί να σε οδηγήσει σε πρόσκαιρους έρωτες και περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι πιο πρόθυμη από ποτέ να αντιμετωπίσεις προκλήσεις και να ρίξεις μια ειλικρινή ματιά σε ένα ζήτημα ή μια υπόθεσή σου. Ένα κοινό όραμα μπορεί να σε δεσμεύσει ή να σε φέρει πιο κοντά με ένα συνεργάτη. Η επιθυμία να βελτιώσεις, να μάθεις και να επεκτείνεις τις εμπειρίες σου στα εργασιακά είναι ισχυρή. Για απόψε τουλάχιστον βάλε τις ανάγκες και επιθυμίες του αγαπημένου σου σε προτεραιότητα. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και ο ερωτισμός που εκπέμπεις σε συνδυασμό με τη μυστηριώδη ματιά σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να εφαρμόσεις και να χρησιμοποιήσεις τη σοφία και την εμπειρία σου για να λύσεις και να διαχειριστείς ένα θέμα ή ένα πρόβλημα. Θα μπορούσες να βρεθείς αντιμέτωπη με εργασιακές προκλήσεις που προηγουμένως απέφευγες, μιας και είσαι αποφασισμένη να κάνεις βελτιώσεις σε θέματα καριέρας σου. Άσε τα παράπονα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και ανέλαβε κι εσύ τις δικές σου υποχρεώσεις προκειμένου να βελτιωθεί το κλίμα της σχέσης σας. Οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και φαίνεται να είναι και αξιόλογες για αυτό μην παραπονιέσαι που είσαι μόνη και κάνε τις σωστές επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι σημαντικό και έχει νόημα να ρίξεις όλη σου την ενέργεια σε κάτι σημαντικό για εσένα σήμερα. Ψάξε για ευκαιρίες και εστίασε το ενδιαφέρον σου σε κάτι παραγωγικό και ουσιαστικό. Μπορείς να πετύχεις τους πολυπόθητους στόχους σου στα εργασιακά, αρκεί να συνεχίσεις να εργάζεσαι με το ίδιο πάθος και επιμονή. Μην προσπαθείς να είσαι πάντα το επίκεντρο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρέπει να μάθεις να τον ακούς και να λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου τις ανάγκες, τα θέλω και τις επιθυμίες του. Διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει δυναμικά έστω και αν προέρχεται από το παρελθόν σου.

ΛΕΩΝ
Η μέρα ευνοεί τη συγκέντρωση και την αποφασιστικότητα. Βρες τον τρόπο να συνδέσεις τις φιλοδοξίες με τις προτεραιότητές σου με έναν ουσιαστικό τρόπο. Μπορεί επίσης να αισθανθείς την ανάγκη να αποφορτίσεις τον εαυτό σου από υπερβολικές αποσκευές και συναισθήματα. Μην αφήνεις προσωπικές σου ανασφάλειες στα εργασιακά να σε κρατούν στο παρασκήνιο. Εμπιστεύσου τις δυνατότητές σου και τόλμησε να διεκδικήσεις τα όνειρά σου. Το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αναζωπυρώνεται για τα καλά. Καιρός να κάνετε μια επανεκκίνηση και να θυμηθείτε παλιές καλές στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να επιδιώξεις μια επανασύνδεση αρκεί να είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής σου προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία για μια ακόμη ματιά στα θέματα που σε απασχολούν. Επίσης ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σχηματίζοντας μια αρμονική όψη ενισχύουν τον τομέα επικοινωνίας και δημιουργίας. Μπορεί σήμερα να αποφασίσεις να αναλάβεις μια εργασία που στο παρελθόν είχες απορρίψει, μιας και τώρα νιώθεις πολύ πιο έτοιμη και δυνατή. Μια συζήτηση ή μια αλληλεπίδραση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να περάσει τη σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ανάγκη να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου, να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου, για αυτό και οδηγείσαι σε επιπόλαιες σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ήλιος εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα κι αυτή η όψη σε φέρνει πιο κοντά, σε συνδέει με ένα διαφορετικό τρόπο με τους στόχους σου. Η επίλυση προβλημάτων ή και η εξισορρόπηση των παρελθοντικών σου λαθών είναι ευκολότερη. Μπορείς να βρεις ιδέες για να ενισχύσεις την επιχείρηση ή τους επαγγελματικούς προσδιορισμούς σου, ή να απολαύσεις τα κέρδη και τα οφέλη σου. Η αγάπη και η αφοσίωση που λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφό σου σε κάνει να νιώθεις άτρωτη. Μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να κατακτήσεις την καρδιά ενός πρώην, εσύ που είσαι μόνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα είσαι πιο πειστική, πιο γοητευτική και πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ. Πολλές όψεις υποστηρίζουν τις προσπάθειές σου και σε βοηθούν να κάνεις πολύτιμες αλλαγές, να βγεις από πολλά διλήμματα που σε σέρνουν προς τα πίσω και να προχωρήσεις μπροστά. Κινήσου με προγραμματισμό στα εργασιακά για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις ιδανικά στις πολλές εργασιακές σου υποχρεώσεις. Μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου, θα σας απαλλάξει από προβλήματα, διαφωνίες και σύννεφα στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλεφωνήματα και ευχάριστες εξελίξεις βοηθούν στο να πάρεις τα πάνω σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καιρός να προσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να έρθεις σε επαφή με αυτό που σε παρακινεί και σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένη. Να αποκτήσεις μια νέα εικόνα για όλα αυτά που σε απασχολούν και να ρίξεις μια ακόμα ματιά σε ένα παλιό πρόβλημα. Να δεις πιο ξεκάθαρα μια κατάσταση που σου προκαλεί σύγχυση ή να συγχωρήσεις κάποιον που σε πλήγωσε στο παρελθόν. Απόφυγε και πρόσεξε λάθη στα εργασιακά. Η διάθεση και η ανάγκη σου να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα θα σε οδηγήσει σε κακές εκτιμήσεις και αποφάσεις. Ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακρίνει σε φέρνει πολύ πιο κοντά στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις σε παράλληλες καταστάσεις και μη δίνεις δικαιώματα αμφισβήτησης της εντιμότητας και ειλικρίνειάς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σημερινές ενέργειες και επιρροές είναι καλές για να χρησιμοποιήσεις την προσωπική σου δύναμη και τις ικανότητές σου για κάτι δημιουργικό. Να διακρίνεις τι είναι σημαντικό για εσένα και τι εξυπηρετεί τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά. Ακόμα κι αν κάποιοι διαφωνήσουν μαζί σου στην αρχή, θα έρθει η στιγμή που θα τις εκτιμήσουν. Απόφυγε παρεξηγήσεις και κακοτοπιές στις συζητήσεις που θα προκύψουν απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κινδυνεύεις να αποκαλύψεις μόνη σου κάποιες αλήθειες οι οποίες δεν είναι καιρός να ειπωθούν. Το ερωτικό παρελθόν σου φαίνεται να σου χτυπά την πόρτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συμμαχία Ήλιου – Πλούτωνα σε βοηθά να βλέπεις τις προτεραιότητές σου πιο ξεκάθαρα και σε προκαλεί να εστιάσεις στην αναδιάρθρωση, την ανακατασκευή, την έρευνα και την ανακύκλωση ιδεών και έργων. Είσαι επίσης σε μια πολύ καλή κατάσταση για να ξεκαθαρίσεις κάποια ακαταστασία του μυαλού σου στα εργασιακά. Να βάλεις σε προτεραιότητα τα σχέδιά σου και να μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Πάρε τις αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου καθώς και πρωτοβουλίες, προκειμένου να προχωρήσει η σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Η κοινωνικότητά σου φέρνει στο δρόμο της μοναξιάς σου, εξαιρετικές γνωριμίες και ευκαιρίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ανταλλαγή εμπειρίας ή και βοήθειας με τους άλλους σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική έως και ευεργετική για τα μακροπρόθεσμα σχέδια και επιδιώξεις σου. Είναι επίσης εξαιρετική η μέρα για να εντοπίσεις σημεία βελτίωσης στους εργασιακούς στόχους σου. Να επαναξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα συμφέροντά σου. Το γεγονός ότι μπορείς να κατευθύνεις τις συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν σημαίνει πως μπορείς και να τον παραπλανήσεις ώστε να ακολουθήσει τις δικές σου ανάγκες. Η τύχη είναι με το μέρος σου, γι' αυτό φρόντισε να την αξιολογήσεις σωστά, εσύ που είσαι μόνη.

tlife

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here