Υπέρ της υποψηφιότητας Γώγου ο Μίλτος Μπαντής

0
351

Την απόφασή του να συνταχθεί με την απόφαση του πολιτικού κόμματος από το οποίο προέρχεται, την ΝΔ, όσο αφορά την στήριξη στο πρόσωπο του Χρήστου Γώγου, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Βύρωνα, ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησής του στα social media, ο μέχρι πρότινος υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα, Μίλτος Μπαντής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαντής αναφέρει:

“Αγαπητοί μου συνδημότες!

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη στήριξη σας στο συνδυασμό μας και τη θέση που μας δώσατε στις αυτοδιοικητικές εκλογές! Καταφέραμε μέσα από πολλές αντιξοότητες να καταγράψουμε ουσιαστικά μια νίκη! Σε όλη αυτή τη διαδρομή αρθρώσαμε έναν προγραμματικό λόγο που ως αποκλειστική προτεραιότητά του είχε το καλό του και των δημοτών του. Δεν επιλέξαμε ούτε το δρόμο των ύβρεων, ούτε εκείνον της προσωπικής αντιπαράθεσης. Στον αντίποδα όμως αυτού, δεχθήκαμε επίθεση και υπόγειο πόλεμο.

Ως άνθρωπο, πάντα με διέκρινε η καθαρή πορεία, η εντιμότητα, ηθικές αρχές αλλά και σαφές ιδεολογικό στίγμα. Είμαι άνθρωπος που πάντα έπαιρνε και παίρνει σαφή θέση.

Εν όψει λοιπόν, του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, οφείλω να καταθέσω με σαφήνεια τη θέση μου προασπίζοντας την αξιοπρέπειά μου, τις ιδεολογικές μου αρχές αλλά και την ευρύτερη πορεία του τόπου μας.

Βρισκόμαστε σε μια κομβική πολιτική συγκυρία, εν όψει της πολιτικής αλλαγής που θα επαναφέρει τον τόπο μας στην κανονικότητα, την πραγματική ανάπτυξη και την κοινωνική σταθερότητα. Σε αυτό το πλαίσιο η Νέα Δημοκρατία, είναι ο εγγυητής της επόμενης ημέρας.

Αυτή η συγκυρία συνδέεται άμεσα και με το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης, εν προκειμένω της πόλης μας, του Βύρωνα.

Πιστός στην πολιτική μου διαδρομή, στις αρχές μου, βάζοντας μπροστά το ευρύτερο συμφέρον της παράταξης και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως επόμενο πρωθυπουργό της χώρας, τάσσομαι με την νίκη της παράταξης στο Δήμο Βύρωνα, η οποία υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here