Ξέσπασε ο αδερφός του Γραικού! «’Επαιζε θέατρο ο δολοφόνος… Πώς κοιμόταν»;

0
208

Ξέσπασε ο αδερφός του Γραικού, του 59χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε πριν από δυόμισι χρόνια στη Θεσσαλο. «'Επαιζε θέατρο ο δολοφόνος… Πώς κοιμόταν»; ανέφερε μεταξύ άλλων!

Όπως είπε μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, μια από τις αγωνίες της οικογένειάς του ήταν ότι μπορεί «να πεθαίναμε κι εμείς και δεν θα τον βρίσκαμε. Οπωσδήποτε ησυχάσαμε». Ερωτώμενος για τη στάση του 46χρονου κατηγορούμενου που κατ' ομολογία του σκότωσε και έθαψε τον επιχειρηματία μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στην κτηνοτροφική μονάδα του, είπε: «Όχι μόνο εμένα κορόιδεψε αλλά όλη την κοινωνία. Είχα το ένστικτό μου, πήγα μέχρι τη μονάδα του, εκεί δίπλα, θαμμένος ήταν ο αδερφός μου και ο κύριος το έπαιζε θέατρο. Είχα δει ένα όνειρο ότι παρουσιάστηκε ο αδερφός μου και του είπα “πού είσαι; σε ψάχνω”. Πώς κοιμόταν αυτός ο άνθρωπος, δεν είχε τύψεις άραγε;».

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της συζύγου του Δημήτρη Γραικού, όπου για όσους συνέχισαν να ερευνούν την υπόθεση, καταλήγοντας σε αποτέλεσμα, είπε: «Έδωσαν την ψυχή τους δυόμισι χρόνια, για να βρουν τον σύζυγό μου. Εγώ ήξερα ότι δεν έχει κλείσει ποτέ αυτή η υπόθεση. Δεν θα την έκλειναν ποτέ ένα δεν μάθαιναν τι έχει γίνει ο Γραικός».

youweekly

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here