Βύρωνας-Θλίψη στην κηδεία του Βαγγέλη Χατζηνικολάου

0
25

Την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο άφησε την Τρίτη ο ηθοποιός και σκηνογράφος Βαγγέλης Χατζηνικολάου, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η κηδεία του έγινε σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης στο Βύρωνα.

Κοντά στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες βρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του Βαγγέλη Χατζηνικολάου.  Συγκινημένοι οι: Ελένη Ράντου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης και Σπύρος Μπιμπίλας είπαν το τελευταίο αντίο στον καλό τους φίλο, που έφυγε τόσο γρήγορα από κοντά τους.

Η οικογένεια του Βαγγέλη Χατζηνικολάου
Ελένη Ράντου
Ελένη Ράντου, Φάνης Μουρατίδης

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ακόμα μια αναπάντεχη και πολύ πρόωρη αποχώρηση. Ο σπουδαίος συνάδελφός μας και καλός φίλος Βαγγέλης Χατζηνικολάου που έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στο θέατρο μας (Εθνικό και Ελεύθερο) και με αρκετές εμφανίσεις στην και το σινεμά έφυγε μετά από μάχη με την επάρατο… Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε, δεν θα ξεχάσουμε το ταλέντο σου, τη μαχητικότητά σου, την εργατικότητα, το χαμόγελο και το χιούμορ σου».

Φάνης Μουρατίδης, Ελένη Ράντου, Σπύρος Μπιμπίλας
Ελένη Ράντου, Φάνης Μουρατίδης
Φάνης Μουρατίδης,, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Σπύρος Μπιμπίλας, Ελένη Ράντου
Σπύρος Μπιμπίλας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Λίγα λόγια για τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου

Ο ηθοποιός και σκηνογράφος Βαγγέλης Χατζηνικολάου έδινε μάχη με τον καρκίνο. Διέγραψε μία λαμπρή καριέρα στο θέατρο, ενώ είχε και αρκετές εμφανίσεις στην και τον ελληνικό κινηματογράφο.

Στο θέατρο μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός είχε παίξει στις παραστάσεις:  «Λυσιστράτη» (2010), «Η τρελή του Σαγιό» (2014), «Συρανό» (2016), «Τζάσμιν» (2018 και 2019).

znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here