Βύρωνας: Ποια είναι η πορεία κατασκευής στο 4ο Δημοτικό & Νηπιαγωγείο;

0
12
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη» με ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Βύρωνα ζητάει άμεσα ενημέρωση για την πορεία κατασκευής του νέου διδακτηρίου για τα 4ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Βύρωνα

Ανοικτή επιστολή του συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη» προς τον Δήμαρχο Βύρωνα. Ο σύλλογος απαιτεί να ενημερωθεί άμεσα  και αναλυτικά για την πορεία κατασκευής του νέου διδακτηρίου για τα 4ο Δημοτικό και το 4ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα. Ο σύλλογος ζητάει επίσης συνάντηση με την Δημοτική Αρχή ώστε να δει τα προσχέδια-σχέδια του έργου.

Κύριε Δήμαρχε Βύρωνα,

Ζητάμε να μας ενημερώσετε άμεσα και αναλυτικά για την πορεία κατασκευής του νέου διδακτηρίου για τα 4ο Δημοτικό και το 4ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα. Σας επισημαίνουμε ότι το αίτημα κατατέθηκε και προφορικά στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Παιδεία 23/11 και το επαναφέρουμε γιατί είναι επιτακτική ανάγκη να μάθουμε για την πορεία του έργου.

Είμαστε o καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας, πρόταση του Συλλόγου μας, της Ένωσης Γονέων, του Συλλόγου Γονέων του 4ου Δημοτικού και τελικά όλων των μαζικών φορέων της πόλης μας ήταν η κατασκευή νέου διδακτηρίου και θέλουμε να μάθουμε πότε και πώς τελικά θα υλοποιηθεί αυτό. Από τον Μάρτη του 2018 κοντεύουν 3 χρόνια και θεωρούμε ότι πρέπει επιτέλους να προχωρήσει το έργο πιο γρήγορα.

Γνωρίζουμε ότι έχει ξεκινήσει η μελέτη, ότι έχουν κληθεί για ενημέρωση ο Σύλλογος Γονέων και ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού αλλά και οι Δημοτικές παρατάξεις και ως τώρα δεν καλέσατε τον καθ’ ύλην αρμόδιο φορέα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που είναι ο Σύλλογός μας και στον οποίο ανήκουν συνδικαλιστικά όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Βύρωνα, της Καισαριανής και μεγάλο μέρος των σχολείων του Παγκρατίου (Αθηνών).

Ελπίζουμε να διορθώσετε τώρα αυτή σας την παράλειψη και να απαντήσετε άμεσα και θετικά στο αίτημά μας για ενημέρωση, καθώς και να μας καλείτε από δω και πέρα σε κάθε ενημέρωση που αφορά το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Θα θέλαμε στη συνάντηση να δούμε και προσχέδια-σχέδια του έργου. Γι’ αυτό, αν κρίνετε σκόπιμο, καλέστε στη συνάντηση και εκπρόσωπο της εταιρείας που έχει αναλάβει τη μελέτη για να μας δείξει τις προτάσεις της σε σχέδια.

Η συνάντηση μπορεί να γίνει δια ζώσης, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ή και διαδικτυακά αλλά άμεσα.

Τελικά, στη συνάντηση θέλουμε να μας απαντήσετε στα παρακάτω:

  • Πότε θα είναι έτοιμη η μελέτη για το νέο διδακτήριο;
  • Ποια είναι η μελέτη αυτή και τελικά ποια λύση προκρίνετε για την κατασκευή του νέου διδακτηρίου;
  • Πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες κατασκευής του;
  • Πού θα μεταστεγαστεί το 4ο Νηπιαγωγείο;
  • Και τι τελικά χρονοδιάγραμμα θέτετε από δω και πέρα για την ολοκλήρωση του έργου;

alfavita.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here