Βύρωνας: Περαιτέρω στήριξη του Make a Wish Ελλάδας με αγορά επιπλέον μασκών για όλο το προσωπικό του Δήμου

 Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης συναντήθηκε με τη Γενική Διευθύντρια του Make a Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος) Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, η οποία επισκέφθηκε το Δημαρχείο προκειμένου να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς το Δήμο για την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού Εκπλήρωσης Ευχών, μέσω της  αγοράς μασκών προστασίας από τον κορωνοϊό.    
Στην έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Δήμος Βύρωνα είχε προμηθευτεί από το Make a Wish 30 μάσκες για τις παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών, ενώ πρόσφατα αγόρασε επιπλέον 580 μάσκες (σύνολο 910 μάσκες) για όλο το προσωπικό (πλην του προσωπικού της καθαριότητας που χρησιμοποιεί  ειδικές μάσκες για την εκτέλεση των καθηκόντων του).   
 
«Αυτή η υγειονομική κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού είναι μια ευκαιρία για να δείξουμε έμπρακτά την αλληλεγγύη μας, ο καθένας μας προς τον συνάνθρωπο του αλλά και σε φορείς και οργανισμούς που προσφέρουν κοινωνικό έργο, όπως το Make a Wish που δίνει χαρά και ανακούφιση σε παιδιά που δίνουν την πιο σημαντική μάχη της ζωής τους», τόνισε ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κατωπόδης.   
 
Ο Οργανισμός Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και τη συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make A Wish, ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και πλέον έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές. Μέχρι σήμερα έχει εκπληρώσει περισσότερες από 450.000 ευχές παγκοσμίως και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here