Βύρωνας: Καταγγελία δημότη για απαράδεκτη συμπεριφορά στο κέντρο υγείας

0
12

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο υγείας όπως αναφέρει η συνδημότης μας κυρία Ελένη Κλαράκη σε ανάρτησή της στο fb.

H κυρία Κλαράκη έγραψε:

“Καλημέρα! Θέλω να εκφράσω την αγανάκτησή μου για ένα περιστατικό που μου συνέβη σήμερα το πρωί. Πήγα με το δεκαπεντάχρονο παιδί μου στο κέντρο υγείας να κάνει εξετάσεις αίματος. Στον δρόμο κατά λάθος έπεσε η μάσκα από τα χέρια του. Της έδωσα φτάνοντας τη δική μου και ζήτησα να μου δώσουν κι εμένα μία, προκειμένου να το συνοδεύσω και να είμαι μαζί του την ώρα της εξέτασης. Να σημειώσω εδώ ότι το φαρμακείο απέναντι δεν είχε ανοίξει ακόμα επειδή ήταν πολύ πρωί. Λες και ζήτησα ψυχή! Αγενέστατοι όλοι τους δε δέχτηκαν με τίποτα να μου δώσουν μία μάσκα. Το παιδί πήγε ασυνόδευτο για την εξέταση. Μάλιστα με απείλησαν ότι θα μου φέρουν και τον Ε.Ο.Δ.Υ να με μαζέψει. Λες και είμαι αρνητής μάσκας! Αναρωτιέμαι λοιπόν: Ήταν τόσο τραγικό αυτό που ζητήσαμε σε ένα δημόσιο κέντρο υγείας; Ήταν τόσο ειδεχθές το λάθος του παιδιού να του πέσει η μάσκα; Έπρεπε σώνει και ντε να τιμωρηθεί αυστηρά; Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε πρωί πρωί όλη τη σκληρότητα και αναλγησία των εργαζομένων εκεί; Γιατί άραγε; Αυτό είναι τελικά δημόσια υγεία; Ντροπή!”

Δείτε την ανάρτηση:

Καλημέρα! Θέλω να εκφράσωτην αγανάκτησή μου για ένα περιστατικό που μου συνέβη σήμερα το πρωί. Πήγα με το δεκαπεντάχρονοR0;

Gepostet von Eleni Klaraki am Donnerstag, 22. Oktober 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here