Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο δραπέτης του Μεταγωγών μεταφέρεται στην ΓΑΔΑ

0
199
ĉʁӔǑɁ - ЅщЏˉʏ Sԕ͏̉

Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά έναν Αλβανό που το 2012 είχε σκοτώσει στην Καισαριανή ένα νεαρό στην είσοδο της πολυκατοικίας του
Καρέ – καρέ καταγράφηκε η στιγμή που ο δεύτερος δραπέτης του Μεταγωγών μεταφέρεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, τραυματισμένος.

Πρόκειται για τον Αλβανό καταζητούμενο ο οποίος συμμετείχε στη συμπλοκή του ψυχιατρείου του Κορυδαλλού, η οποία οδήγησε στον θάνατο ενός κρατούμενου.

Στο βίντεο φαίνεται να μεταφέρεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Ο άνδρας έσπασε το πόδι του και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους άλλους δύο δραπέτες. Κρύφτηκε σε κάποιο σημείο και παρέμεινε εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κρατούμενοι, σύμφωνα με την από την αστυνομία, άρχισαν να φωνάζουν τα ξημερώματα από το κρατητήριο και όταν πλησίασαν δύο αστυνομικοί για να δουν τι συμβαίνει, τους ακινητοποίησαν με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατόρθωσαν να βγουν έξω.

Στη συνέχεια, πήραν από μια αστυνομικό, που καθόταν σε ένα περιπολικό, το όπλο της αλλά και το όχημα και κατευθύνθηκαν προς την πύλη, ενώ την κράτησαν για λίγο ως όμηρο. Στη συνέχεια την άφησαν ελεύθερη, ενώ μόλις έφθασαν στην πύλη απείλησαν τον φρουρό, του πήραν το όπλο του και διέφυγαν.

eleftherostypos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here