Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχήματος για Δήμο Βύρωνα

0
266

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ξεκινήσει και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα προγνωστικά στοιχήματος από εταιρίες που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Βέβαια, οι αποδόσεις των στοιχημάτων σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών, δεν είναι ούτε δημοσκοπήσεις, ούτε αποτυπώνουν απαραίτητα την πραγματικότητα. Είναι συμπεράσματα για τα αποτελέσματα της κάλπης, όπως τα εξάγουν οι αναλυτές των στοιχηματικών εταιρειών.

Σύμφωνα λοιπόν, με την εταιρία στοιχημάτων Stoiximan.gr, φαβορί για τον Δήμο Βύρωνα εμφανίζεται ο  (Στάση Βύρωνα) με απόδοση 1.85, με δεύτερο τον Χρήστο Γώγο (Νέα Εποχή Βύρωνα) με 3.50.

Ακολουθούν, ο Μίλτος Μπαντής (Μαζί για τον Βύρωνα) με 8.00 και οι Αλέξης Σωτηρόπουλος (Δύναμη Ελπίδας) και Βασιλική Σάρολα (Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα) με 9.00.

Τελευταίος εμφανίζεται ο επικεφαλής της «Λαϊκής συσπείρωσης», Βαγγέλης Γείτονας με απόδοση 30.00.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το συγκεκριμένο στοίχημα απουσιάζουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα»«Βύρωνας Πράσινος Δήμος» και «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα».

πηγή:vironas.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here