Τεράστια ανατροπή στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη: «Πίσω από τη δολοφονία της κρύβονται…»

0
253

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, καθώς ο δικηγόρος του δράστη κάνει λόγο για συνταρακτικές πληροφορίες που κρύβονται πίσω από το φονικό!

Η εφοριακός είχε βρεθεί νεκρή τον Οκτώβριο του 2017 στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών. Διαβάστε παρακάτω…

Η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη επιμένει ότι η δολοφονία της έχει άμεση σχέση με την εργασία της ως ελεγκτή της εφορίας. Από το 2015 μέχρι και την ημέρα της δολοφονίας της φέρεται να ερεύνησε 17 σημαντικές υποθέσεις βάζοντας μάλιστα βαριά πρόστιμα.

“Η οικογένεια έχει ζητήσει μία παράλληλη έρευνα σχετικά με τις πηγές κινδύνου από το εργασιακό περιβάλλον της άτυχης εφοριακού”, δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη, Γιάννα Παναγοπούλου. Σε λίγες ημέρες θα κληθούν μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν για την 32χρονη εφοριακό.

Ο δικηγόρος του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου, Μανώλη Σοροπίδη, αποκαλύπτει ότι υπάρχουν δύο αυτόπτες μάρτυρες που έχουν δει ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι της Δώρας Ζέμπερη, αλλά δεν έχουν καταθέσει στις Αρχές.

“Οι δύο μάρτυρες θα επιβεβαιώσουν ότι υπήρχαν άλλοι δύο άνδρες. Ο Εμμανουήλ Σοροπίδης είχε εντολή να αφαιρέσει την τσάντα και το περιεχόμενό της. Θα αποδειχθεί ότι πίσω από τη δολοφονία της κρύβονται μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες”, δήλωσε μιλώντας στο STAR ο δικηγόρος του, Βασίλης Νουλέζας. Η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό έχει προσδιοριστεί τον ερχόμενο Ιούνιο. Η μητέρα και τα αδέλφια της εφοριακού πιστεύουν ότι μέχρι τότε θα έχουν αποκαλυφθεί στοιχεία που θα φέρουν την ανατροπή.

πηγή: youweekly

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here