Τέλη κυκλοφορίας:Παράταση έως 15 Ιανουαρίου

0
148

Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας έως τις 15 Ιανουαρίου έδωσε το υπουργείο Οικονομικών, δίνοντας έτσι μία ανάσα 15 επιπλέον ημερών σε όσους δεν πρόλαβαν να τακτοποιήσουν την πληρωμή στην ώρα της.

Η προθεσμία κανονικά έληγε σήμερα τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου.

Παρόμοια παράταση, μέχρι, δηλαδή, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, δόθηκε και για την κατάθεση πινακίδων -ο επίσημος όρος είναι «εκούσια θέση σε ακινησία του οχήματος»- για όσους θέλουν να αποφύγουν τα τέλη 2020.

Όπως ξεκαθαρίζουν από το υπ. Οικονομικών δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

Η του ΥΠΟΙΚ:

Το Υπουργείο Οικονομικών, θέλοντας να διευκολύνει τους πολίτες και να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, παρατείνει την προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020.

Πρέπει να καταστεί σαφές και ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας, κάθε πληρωμή θα θεωρείται εκπρόθεσμη και θα επιβαρύνεται με πρόστιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here