Τελείωσαν οι θέσεις πάρκινγκ στο Παγκράτι

Το τέλος για τις θέσεις πάρκινγκ στην πολυσύχναστη αθηναϊκή συνοικία του Παγκρατίου είναι πλέον γεγονός. Το Παγκράτι, δημοφιλής προορισμός και εμπορικός κόμβος για  όσους συχνάζουν στο κέντρο της Αθήνας, δεν έχει πλέον διαθέσιμες  θέσεις πάρκινγκ για οποιονδήποτε επισκέπτη.

Το πρόβλημα ήταν ευρέως γνωστό για πολλά χρόνια και μόνο οι τολμηροί δοκίμαζαν την τύχη τους στους δρόμους του Παγκρατίου. Με την πάροδο των ετών η κατάσταση επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα ο διαθέσιμος χώρος για στάθμευση να βρίσκεται εξαιρετικά δύσκολα. Οι περισσότεροι οδηγοί διπλοπάρκαραν τα αυτοκίνητά τους, ενώ τα παρκινγκ που λειτουργούσαν στην περιοχή έκαναν χρυσές δουλειές.  Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε την περασμένη εβδομάδα, όταν κάτοικος της περιοχής μετακίνησε το όχημά που για πολλά χρόνια  είχε σταθμευμένο επί της οδού Στράβωνος, δίχως να φαντάζεται ότι η θέση που εγκαταλείπει είναι η τελευταία διαθέσιμη σε ολόκληρη την περιοχή.

«Είχα βρει ένα παλικάρι  να το αγοράσει. Στο κάτω-κάτω με την κατάσταση που επικρατεί, μόνο τα Σαββατοκύριακα ίσως να το μετακινούσα», δήλωσε ο εν λόγω κάτοικος, Ηλίας Κονιόρδος. Το αυτοκίνητό του άδειασε την θέση παρκαρίσματος στις 2.47 μμ της  περασμένης Πέμπτης. Εντός λίγων δευτερολέπτων, οδηγός που είχε στρίψει από την οδό Αστυδάμαντος εντόπισε την θέση και πάρκαρε αμέσως το δικό του όχημα. Όργανο της τροχαίας που βρισκόταν στον τόπο του συμβάντος, κατέγραψε το γεγονός και, έπειτα από συνενόηση με ανώτερα στελέχη, επιβεβαίωσε  ότι οι θέσεις παρκαρίσματος στο Παγκράτι αποτελούν πλέον παρελθόν.

«Δεν πιστεύω την τύχη που με βρήκε, μέρα μεσημέρι. Άλλοι ονειρεύονται να κερδίσουν το λαχείο, εγώ πάντα ήθελα να μπορέσω επιτέλους να παρκάρω στο Παγκράτι και να που έγινε πραγματικότητα και μάλιστα στη τελευταία θέση» παραδέχτηκε περιχαρής ο τυχερός οδηγός.

Σύμφωνα με την τροχαία, με τα νέα δεδομένα  οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει στο εξής να δοκιμάζουν την τύχη τους στις όμορες περιοχές της Καισαριανής, του Υμηττού και του Βύρωνα για να σταθμεύσουν τα οχήματά τους.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο κ. Ηλίας συνεχίζει ακόμη να κάνει κύκλους με το αυτοκίνητο του στα στενά του Παγκρατίου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει κάποια ξεχασμένη θέση, καθώς τελικά δεν κατάφερε να πουλήσει το όχημα του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, με την υπομονή του έπειτα από μια εβδομάδα ψαξίματος να έχει σχεδόν εξαντληθεί, ο 46χρονος οδηγός σκέφτεται σοβαρά να οδηγήσει μέχρι το Σούνιο με όση βενζίνη του έχει μείνει, να τοποθετήσει ένα τούβλο στο γκάζι και να ρίξει το όχημα του στη θάλασσα.

ΠΗΓΗ:tokoulouri

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here