Συνεχίζονται τα προβλήματα στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης – Εξηγήσεις Από Τον ΠΑΟΔΗΛ

0
174

Συνεχή προβλήματα παρατηρούνται στο δημοτικό , με τους χρήστες του να διαμαρτύρονται έντονα για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Εδώ και λίγες εβδομάδες, ο ΠΑΟΔΗΛ ενημερώνει με συνεχείς ανακοινώσεις την αδυναμία λειτουργίας του κολυμβητηρίου, επικαλούμενος τεχνικά προβλήματα και τις χαμηλές θερμοκρασίες, κάτι που φαίνεται να μην πείθει τους δημότες, καθώς δεκάδες υπαίθριες πισίνες ανά την λειτουργούν κανονικά, παρά το τσουχτερό κρύο.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις δημοτών και σωματείων, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος εξέδωσε στην οποία αναλύει τους λόγους της εκτεταμένης παύσης λειτουργίας της μεγάλης πισίνας.

Η Ανακοίνωση Του ΠΑΟΔΗΛ

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΔΗΛ επικαλείται μια σειρά από τεχνικά προβλήματα, τα οποία φαίνεται πως συγκεντρώθηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την αδυναμία εύρυθμης λειτουργίας του κολυμβητηρίου. Γονείς εκφράζουν στο ilioupolinews.gr την έντονη δυσαρέσκεια τους προς τον Δήμο και αναφέρουν πως σκέφτονται σοβαρά να αποσύρουν τα παιδιά τους από τα τοπικά σωματεία εφόσον η κατάσταση συνεχιστεί.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τα τεχνικά προβλήματα είναι τα εξής:

  • Στην περιοχή του κολυμβητηρίου από τις 24/12/2019 έως τις 9/1/2020 υπήρχαν ισχυροοί άνεμοι, χαμηλές θερμοκρασίες (0ο -2ο) το βράδυ
  • Στις 23/12/2019, τα συστήματα εξαέρωσης κόλλησαν και αποκαταστάθηκαν την επόμενη ημέρα από τους τεχνικούς .
  • Στις 25/12/2019 ο κυκλοφορητής (που έχει να αντικατασταθεί από την κατασκευή του κολυμβητηρίου), έπαψε να λειτουργεί . Επισκευάζεται την επόμενη ημέρα (26/12/2019)
  • Στις 2/1/2020 ο ίδιος κυκλοφορητής που επισκευάστηκε καίγεται. Αντικαθίσταται το επόμενο πρωινό με καινούριο.
  • Το βράδυ στις 6/1/2020, μεταλλικός σωλήνας του δικτύου θέρμανσης του νερού, υφίσταται σημαντική διαρροή από εκτεταμένη διάβρωση με αποτέλεσμα μεγάλη απώλεια ζεστού νερού από τον καυστήρα. Την επόμενη ημέρα αντικαταστάθηκαν ο σωλήνας με νέο σωλήνα υψηλών προδιαγραφών, ολοκληρώθηκαν όλες οι ρυθμίσεις και επαναλειτούργησε πλήρως το σύστημα. Οι ημέρες όμως που μεσολάβησαν είχαν σαν αποτέλεσμα  την πτώση της θερμοκρασία του νερού σε χαμηλά επίπεδα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ ζητά την κατανόηση  των χρηστών της πισίνας για την ταλαιπωρία και διαβεβαιώνει ότι ο ΠΑΟΔΗΛ κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου

πηγή:ilioupolinews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here