Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο είχε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο είχε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν στον Δήμο Ζωγράφου, αλλά και ευρύτερα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Θώδας ευχαρίστησε τον  κ. Θεοδωρικάκο για τη στήριξη που παρέχει το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Ζωγράφου, καθώς επίσης και για τα κονδύλια που έλαβε ο Δήμος ως ενίσχυση για την προστασία από τον και την αγορά νέων απορριμματοφόρων και μηχανημάτων έργου.

Επίσης, ο κ. Θώδας ενημέρωσε τον Υπουργό Εσωτερικών για μελέτες που έχει εκπονήσει ο Δήμος Ζωγράφου για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και είναι έτοιμες προς υποβολή αλλά και για ώριμες μελέτες που βρίσκονται ήδη στο στάδιο της χρηματοδότησης.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου κατέθεσε στον Υπουργό Εσωτερικών και συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν σε θεσμικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (π.χ. μεταφορά αρμοδιοτήτων, πόρων, κ.α.) ενόψει του νέου Νομοσχεδίου.

Το επόμενο διάστημα ο υπουργός Εσωτερικών θα επισκεφθεί τον Δήμο Ζωγράφου προκειμένου να ενημερωθεί και επί τόπου για την πορεία των εν εξελίξει έργων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here