Στο εδώλιο ο Αρτέμης Σώρρας

0
210

Εξηγήσεις ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων καλείται να δώσει σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος εμφανίζεται ως αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας «προσηλύτιζαν» φορολογουμένους, ασφαλισμένους και δανειολήπτες και επικαλούμενοι περιουσία που δήθεν άγγιζε το αστρονομικό ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων τους υπόσχονταν ότι θα τους διαγράψουν τα .

Στο εδώλιο μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα 22 συνεργάτες του οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε μια απίστευτη απάτη η οποία, σύμφωνα με την κατηγορία, προκάλεσε ζημία στο ελληνικό δημόσιο και τις τράπεζες.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τις κακουργηματικές πράξεις της απάτης, της εγκληματικής οργάνωσης, του ξεπλύματος «μαύρου χρήματος», αλλά και πλημμεληματικών πράξεων, όπως η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων.

Οι κατηγορούμενοι από το 2012 ως το 2016, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, παρέστησαν εν γνώσει τους ψευδώς σε μεγάλο αριθμό οφειλετών δημοσίου τραπεζών και ασφαλιστικών οργανισμών, ότι ο Αρτέμης Σώρρας διέθετε αμύθητη περιουσία, με πηγή προελεύσεως την κληρονομιά 28 μετοχών της Τράπεζας Ανατολής.

Έπαιρναν 5 ευρώ από κάθε μέλος για την εγγραφή στην Ελλήνων Συνέλευσις, 5 ευρώ μηνιαία συνδρομή κι από 5-200 ευρώ για την παραλαβή εξώδικης δήλωσης για διαγραφή των χρεών.

newsbeast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here