Serial killer – Κύπρος: «Σκανάρουν» την λίμνη Μεμί για την σωρό της 6χρονης Σιέρα

0
186

Μετά την ανεύρεση της ης βαλίτσας θανάτου στην Κόκκινη Λίμνη μέσα στην οποία – σύμφωνα με την ομολογία του Serial Killer της Κύπρου – βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης Maricar Valdez (μένει να ταυτοποιηθεί μέσω DNA) έκλεισε ο ένας κύκλος των ερευνών στο Μιτσερό.

Σήμερα (5/6) οι έρευνες για τα θύματα του στυγερού δολοφόνου μεταφέρονται στην Λίμνη Μεμί ης Κύπρου, όπου αναζητείται η σορός της 6χρονης Σιέρα.


Για τον λόγο αυτό, όπως μεταδίδει το newsbomb.com.cy, μεταφέρεται και ο εξοπλισμός της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy.

Ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στη Λίμνη Μεμί τη σορό της Σιέρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Την Τρίτη 4/6, ένα μήνα μετά από την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας γράφτηκε ο επίλογος της φρίκης στην Κόκκινη Λίμνη. Δεμένο εντοπίστηκε το πτώμα που βρισκόταν στην τρίτη βαλίτσα θανάτου.

Η βαλίτσα όπως έγινε γνωστό εντοπίστηκε στη δυτική μεριά της λίμνη σε αντίθεση με τις άλλες δυο που βρέθηκαν στην ανατολική.

Όπως διαπιστώθηκε από τους ιατροδικαστές το πτώμα που βρέθηκε εντός της βαλίτσας, ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, δεμένο ενώ η βαλίτσα περιείχε επίσης και πλάκες πεζοδρομίου.

Η Μαρικάρ Βαλντέζ εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017 όταν εγκατέλειψε την οικία που διέμενε αναφέροντας ότι θα συναντούσε άγνωστο πρόσωπο. Στις 25 Απριλίου του 2019 ο ‘'Ορέστης'' ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Μαρικάρ.

Σημειώνεται πως στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων, οι οποίες σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά, δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.

Αρχηγός Αστυνομίας: Πρωτοφανές αυτό που είδε στην Κόκκινη Λίμνη
Πρωτοφανές είναι αυτό που είδε στην Κόκκινη Λίμνη, ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης όπως δήλωσε πριν την αποχώρησή του από το χώρο, όπου μετέβη μετά την ανεύρεση της βαλίτσας.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, είπε ότι στα 42 χρόνια υπηρεσίας του στην Αστυνομία, πρώτη φορά είδε τέτοια αγριότητα, θηριωδία.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση – Ξανά στο Δικαστήριο ο «Ορέστης»
Μετά και τις εξετάσεις από την Αστυνομία στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 35χρονου καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, οι Αρχές ψάχνουν ακόμα τρεις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω γυναίκες μιλούσαν με τον 35χρονο μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών, ενώ δεν είχαν δηλωθεί ως ελλείπουσες.

Επίσης οι Αρχές ψάχνουν το τηλέφωνο του οποίου προσπάθησε να καταπιεί την sim card κατά την σύλληψη του ο 35χρονος.

Παράλληλα, την Πέμπτη ο 35χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστήριο για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του.

Το σκοτεινό προφίλ του 35χρονου «Ορέστη»
Πρόκειται για κάτοικο χωριού της Επαρχίας Λευκωσίας στην Κύπρο, ο οποίος υπηρετούσε σε στρατόπεδο και φέρει τον βαθμό του ίλαρχου, αφού υπηρετεί στο Σώμα των Τεθωρακισμένων.

Ο άνδρας που παραδόθηκε στις Αρχές στις 19 Απριλίου, είναι διαζευγμένος και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών. Με την αποφοίτησή του από το Λύκειο μετέβη στην Αθήνα όπου υπηρέτησε στη Σχολή Ευελπίδων. Η είδηση της σύλληψής του 35χρονου, που στην ουσία είναι ο μυστηριώδης Ορέστης, που διατηρούσε δεσμό με την άτυχη Μαίρη Ρόουζ, προκάλεσε σοκ σε ανθρώπους που τον είχαν γνωρίσει.

Το προφίλ του 35χρονου περιγράφεται ως «σκοτεινό», αφού φέρεται να πρόκειται για άτομο το οποίο δεν εξωτερίκευε συναισθήματα.

Άτομα που συνυπήρξαν μαζί του κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του σε στρατόπεδα της Ε.Φ κάνουν λόγο για άτομο το οποίο δεν παρουσίαζε επιθετικές συμπεριφορές απέναντι σε στρατιώτες ή σε οποιονδήποτε άλλον. Αντίθετα, φέρεται κατά διαστήματα να αποκάλυπτε προσωπικά του δεδομένα σε άτομα στον επαγγελματικό του χώρο.

newsbomb

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here