Πειρατεία στο Τόγκο: Δραματικές ώρες για την οικογένεια του Έλληνα ναυτικού

0
204
A view of the Grace 1 supertanker is seen through the sea fog, in the British territory of Gibraltar, Thursday, Aug. 15, 2019, seized last month in a British Royal Navy operation off Gibraltar. The United States moved on Thursday to halt the release of the Iranian supertanker Grace 1, detained in Gibraltar for breaching EU sanctions on oil shipments to Syria, thwarting efforts by authorities in London and the British overseas territory to defuse tensions with Tehran. (AP Photo/Marcos Moreno)

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 20χρονο Έλληνα μηχανικό και τους άλλους ναυτικούς από το ελληνικό πλοίο στο Τόγκο που άρπαξαν έξι βαριά οπλισμένοι πειρατές, καθώς οι πειρατές δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής.

Τις ακτές της Νιγηρίας και του Τόγκο τις «χτενίζουν» ένα γαλλικό πολεμικό πλοίο, ένα αεροσκάφος του στρατού του Τόγκο και περιπολικά της ακτοφυλακής, προκειμένου να εντοπίσουν το κρησφύγετο των πειρατών.

Τρεις από τους πειρατές, με τη βοήθεια σκάλας που είχαν στην κατοχή τους, προσέγγισαν το πλοίο, και άνοιξαν πυρ, βγάζοντας κραυγές.

Άρπαξαν τους τρεις ναυτικούς και χάθηκαν μέσα στη νύχτα. Πλέον, η ζωή του 20χρονου κρέμεται από τις διαπραγματεύσεις με τους πειρατές.

Δραματικές ώρες για την οικογένεια του ναυτικού
Η οικογένεια του ναυτικού ζει απερίγραπτες ώρες αγωνίας. Το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει το παιδί τους.

Το Star βρέθηκε στην οικία του 20χρονου ναυτικού, όπου ο μεγάλος του αδερφός αποκάλυψε ότι έχει τύψεις γιατί εκείνος ήταν που τον ώθησε να ασχοληθεί με τα ταξίδια και τα καράβια.

Ο πατέρας του Έλληνα ναυτικού ξημεροβραδιάζεται πάνω από το τηλέφωνο, περιμένοντας αυτό να χτυπήσει, ιδανικά από τον γιο του.

(φωτογραφία αρχείου)

newsbeast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here