Ο Άκης Κατωπόδης ανανεώνει την θητεία του ως δήμαρχος στον Δήμο Βύρωνα

0
230

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, ο επικεφαλής της παράταξης «Στάση » θα ανανεώσει τη θητεία του στο Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Βύρωνα, όντας νικητής του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Με την ενσωμάτωση των ψήφων στο 100% ο Άκης Κατωπόδης επανεκλέγεται δήμαρχος με ποσοστό 50,37% έναντι 49,63% του Χρήστου Γώγου.

Ο Άκης Κατωπόδης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχολιάζοντας το τελικό αποτέλεσμα:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους Βυρωνιώτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους πολίτες που ενώ στον πρώτο γύρο επέλεξαν άλλες παρατάξεις, εντούτοις μας τίμησαν με την ψήφο τους στον Β' Γύρο των Δημοτικών Εκλογών, θέτοντας τις βάσεις για μία ευρύτατη συνεργασία και συναίνεση στην πόλη μας.

Η νίκη αυτή ανήκει σε όλους τους πολίτες, ο λαός του Βύρωνα μίλησε και ήρθε η ώρα, διαισθανόμενοι την βαριά ευθύνη, να ενωθούμε σε έναν κοινό αγώνα για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Ο αξίζει και μπορεί ακόμα περισσότερα, και για αυτά ακριβώς θα αγωνιστούμε πλέον όλοι μαζί τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Με το ίδιο ήθος, το ίδιο πάθος και την ίδια επιμονή για να βάλουμε τον Βύρωνα στη θέση που αξίζει να βρίσκεται!”

Gepostet von Αλεξανδρα Γεωργοπουλου am Sonntag, 2. Juni 2019

πηγή vironas.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here