Νέο Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο με τα κόκαλα που βρέθηκαν σε κάδο

Αναστάτωση προκάλεσε την Τετάρτη, στο Νέο Ηράκλειο ένα μακάβριο εύρημα που εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων από ρακοσυλλέκτη.

Ο άνδρας καθώς έψαχνε έναν κάδο απορριμμάτων, εντόπισε μία σακούλα που είχε οστά και θεωρώντας ότι ενδεχομένως ανήκουν σε άνθρωπο, σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές.


Κλιμάκιο της Ασφάλειας παρέλαβε την σακούλα με το μακάβριο περιεχόμενο και το μετέφερε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου για εξέταση και ανάλυση.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντοπίστηκε ο άνθρωπος που πέταξε τα οστά στον κάδο, ο οποίος πραγματοποιούσε εργασίες στο υπόγειο κοντινού κτηρίου που παλαιότερα ήταν ιατρικό ερευνητικό κέντρο. Ο άνδρας εντόπισε τα οστά (μεταξύ των οποίων ένα κρανίο, μέρος θώρακα και βραχίονας), τα μάζεψε και στη συνέχεια τα πέταξε στον κάδο.

Πλέον αυτό που απομένει να διακριβώσουν οι Αρχές είναι αν όντως κατά το παρελθόν στο συγκεκριμένο χώρο λειτουργούσε ιατρικό ερευνητικό κέντρο καθώς επίσης και αν προέρχονται από εκεί, κάτι που είναι πολύ πιθανό καθώς τα οστά είναι εντελώς καθαρά και διαβρωμένα γεγονός που προδίδει εξαιρετική παλαιότητα.

newsbomb

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here