Νέες Προσλήψεις Security: Πώς θα πάρετε άμεσα την άδεια εργασίας

0
28

Αυξάνονται οι ανάγκες για προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικής ασφαλείας (security) από μεγάλες εταιρείες του χώρου σε όλη την Ελλάδα και ως εκ τούτου μεγαλώνει και ο αριθμός των ενδιαφερόμενων για εργασία στον κλάδο!

Οι νέες προσλήψεις που γίνονται κάθε μήνα φέρνουν ολοένα και περισσότερους ενδιαφερόμενους στην πραγματοποίηση εξ αποστάσεως προγράμματα κατάρτισης η οποία σου δίνει δυνατότητα να πάρεις την ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και την Πιστοποίηση ώστε να μπορείς να εργαστείς.

Πώς θα πάρετε άμεσα την άδεια εργασίας για security για να προσληφθείτε;

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn , σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ), διοργανώνει εξ αποστάσεως προγράμματα κατάρτισης για άτομα που επιθυμούν να εργασθούν ως προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας (Security) και μα αποκτήσουν την άδεια εργασίας.

Το ΚΕΜΕΑ αποτελεί φορέα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αποτελεί τον κατεξοχήν επιστημονικό, ερευνητικό και συμβουλευτικό κρατικό φορέα για θέματα Ασφαλείας.

Τι αναφέρει ο νόμος – Ξεκινήστε τώρα το σεμινάριο που οδηγεί στην άδεια

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο κανονιστικό πλαίσιο (Φ.Ε.Κ. Β’ 4491/25-08-2022), άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια εργασίας Security πρέπει 1) να παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης 105 διδακτικών ωρών, και να λάβουν τη σχετική Βεβαίωση Κατάρτισης και 2) να συμμετάσχουν επιτυχώς στις εξετάσεις πιστοποίησης Security του ΚΕΜΕΑ και να λάβουν Πιστοποιητικό Επάρκειας της ειδικότητας “Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφαλείας”.

Πρόγραμμα εξ αποστάσεως κατάρτισης 105 ωρών

Το πρόγραμμα κατάρτισης πραγματαποιείται εξ αποστάσεως μεσω πλατφόρμας τηλεκατάρτισης και έχει διάρκεια 105 ώρες

Εφόσον ο καταρτιζόμενος το τελείωσει δίνει εξετάσεις στο ΚΕΜΕΑ για να λάβει την άδεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here