Νέα πειθαρχική ποινή για τον Ροδίτη κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη – Ξεσπά η μητέρα της φοιτήτριας

0
197

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο συνεχίζει την παραβατική του συμπεριφορά μέσα στις φυλακές Γρεβενών.

Σύμφωνα με το STAR του επεβλήθη και νέα πειθαρχική ποινή. Ο Ροδίτης τιμωρήθηκε αυτή τη φορά γιατί αρνήθηκε να μπει στο κελί του. Οι κανόνες στη συγκεκριμένη φυλακή είναι αυστηροί και απαγορεύουν ακραίες συμπεριφορές που δημιουργούν προβλήματα. Η ποινή του είναι ένας χρόνος στέρηση εργασίας. Είναι η δεύτερη πειθαρχική ποινή που του επιβάλλεται μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων.

“Αυτά όλα που κάνουν από την αρχή ακόμα προτού πάνε να παραδοθούν με αυτούς που μίλησαν και τους συμβούλεψαν τι πρέπει να κάνουν, τι πρέπει να σβήσουν από τα κινητά τους και από τα λάπτοπ, η συμπεριφορά τους μετά μέσα στις φυλακές, αυτό τι προδίδει, τι φανερώνει; Ότι προσπαθούν να κάνουν παιχνιδάκια, να κάνουν ψυχολογικές τρελίτσες να το πω έτσι, για να ελαφρύνουν με κάποιους τρόπους την ποινή που θα τους επιβληθεί”, δήλωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας στο STAR.

Την απάντηση στο ερώτημα γιατί Ροδίτης και Αλβανός σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη θα τη δώσουν τα μηνύματα που αντάλλαξαν το μοιραίο βράδυ. Αυτά περιμένει η ανακρίτρια για να κλείσει την υπόθεση. Δεν αποκλείεται να ζητήσει αναπαράσταση του τραγικού εγκλήματος στο σπίτι στους Πεύκους και στην παραλία όπου την πέταξαν στον γκρεμό.

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας ξεσπά: “Ο Θεός να το κάψει το εξοχικό τους. Και οι δυο είναι το ίδιο συνένοχοι στο πιο φρικτό έγκλημα του τελευταίου αιώνα, θέλω να καταδικαστούν”.

enikos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here