Νέα Εποχή Βύρωνα: Κεντρική προεκλογική ομιλία Χρήστου Γώγου

0
212

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των δημοτών, την Πέμπτη, 23 Μαΐου, στο Ταπητουργείο, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του Χρήστου Γώγου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Εποχή Βύρωνα- Χρήστος Γώγος,  φανερά συγκινημένος, δεν άφησε σχεδόν ούτε έναν επισκέπτη που να μην χαιρετήσει προσωπικά.

“Ο ρόλος της αυτοδιοίκησης είναι καταλυτικός. Ο δήμαρχος πρέπει να έχει πολιτική και όχι κομματική σκέψη. Να μπορεί να αφουγκράζεται και ταυτόχρονα να παράγει πρακτικά, απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Οι πολίτες πρέπει να είναι συμμέτοχοι στη διαμόρφωση αρτιότερων πολιτικών και στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Που σημαίνει πως οι δημότες πρέπει να ψηφίζουν. Γιατί είναι λανθασμένη η άποψη πως η αποχή είναι απολιτίκ στάση και δεν βγάζει δήμαρχο. Ίσα ίσα.

Σας καλώ όλους να δώσουμε την Κυριακή στις 26 Μαΐου είναι ισχυρό μήνυμα.

Ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους.

Μα πιο πολύ σε εκείνους που νομίζουν πως με τα ψέματα και τις ψευδείς αναρτήσεις στα social media θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Σε εκείνους που κοιμούνται και ξυπνούν με το όνειρο της καρέκλας. Σε εκείνους που νομίζουν πως με πολιτικές παλαιού τύπου θα αναστήσουν τις ελπίδες μας. Μόνο η δική σας δυνατή συμμετοχή θα ενισχύσει τη δημοκρατία στη λήψη των αποφάσεων αλλά και θα βελτιώσει και την ποιότητα των πολιτικών. Μόνο η δική μας ισχυρή υπογραφή μπορεί να είναι η εγγύηση για την επόμενη μέρα”, τόνισε μεταξύ άλλων κατά την ομιλία του ο επικεφαλής της Νέας Εποχής Βύρωνα, Χρήστος Γώγος.

Εκτός από την Κεντρική Ομιλία, χτες έγινε και παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Εποχής καθώς και παρουσίαση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων.

Κατά το κλείσιμο της ομιλίας του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γώγος τόνισε μεταξύ άλλων: ” Αυτά τα χρόνια δεν διοίκησε η  Στάση , αλλά η Στασιμότητα της ΣΤΑΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ. Το μέλλον των Βυρωνιωτών, το μέλλον των παιδιών μας δεν κερδίζεται -γιατί πολύ — απλά δεν είναι τζόγος. Το μέλλον μας χτίζεται. Ο Βύρωνας για μας δεν είναι τόπος. Είναι τρόπος. Αυτό είναι για μένα αυτή η πόλη. Αυτό είναι για τη Νέα Εποχή και τους Ανθρώπους της ο Βύρωνας.

Ας το αποδείξουμε την Κυριακή.

Όπως το φωνάζουμε απόψε. Όπως το νιώθουμε απόψε. Γιατί εδώ.… είναι Βύρωνας.

Εδώ είναι η Νέα Εποχή. Εδώ είμαστε εσείς κι εμείς μαζί”.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή, το χαμόγελο και το ζεστό σας χειροκρότημα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 26 Μαΐου. Ο αγώνας τώρα ξεκινά για την πόλη που αγαπάμε, για τον δικό μας Βύρωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here