Μικρή Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις στην επέτειο της εξαφάνισής της!

0
186

Δώδεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την και οι πορτογαλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την πορτογαλική αστυνομία, υπάρχουν νέα στοιχεία και ίσως νέος ύποπτος για την απαγωγή και την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Correio da Manha, δόθηκε η εντολή και τα μέσα για να ερευνηθεί ένα νέο σημαντικό στοιχείο και ένας νέος ύποπτος.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις Μαΐου 2007 ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία. Παρά το γεγονός ότι οι εισαγγελία δεν αποδέχθηκε πριν από λίγο καιρό το αίτημα για εξέταση νέων στοιχείων, η πορτογαλική εφημερίδα γράφει σήμερα ότι η αστυνομία ερευνά σημαντικές παραμέτρους σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. «Περισσότεροι επιθεωρητές της πορτογαλικής αστυνομίας εξετάζουν ένα νέο πρόσωπο που θεωρείται ύποπτο», γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.click4more

Γράφει ακόμα ότι η έρευνα γίνεται υπό άκρα μυστικότητα για το ποιος μπορεί να είναι ο νέος ύποπτος για την πιο διάσημη εξαφάνιση στον πλανήτη.

Οι αρχές της Πορτογαλίας δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τις πληροφορίες της εφημερίδας. Πάντως με αφορμή την σημερινή επέτειο της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν οι γονείς της ανακοίνωσαν ότι όσο ζουν θα συνεχίσουν να ψάχνουν το παιδί τους.

Στο μήνυμά τους τονίζουν ακόμα ότι πονάνε σκεπτόμενοι ότι η Μάντι θα έκλεινε σύντομα τα 16. 

Με πληροφορίες από DailyMirror

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here