Μια βραδιά γεμάτη… Μικρά Ασία στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείου)

0
7

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση με μελωδίες, τραγούδια και χορούς της Μικράς Ασίας, διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείου), τιμώντας τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Το μουσικό σχήμα ΩΔΗΠΟΡΟΙ, υπό την επιμέλεια και τη διεύθυνση του μαέστρου και ιδρυτή τους, Δημήτρη Πολυχρόνη και η ομάδα μελέτης ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΧΗΣΗΣ θεάτρου ΔΟΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, σε σύμπραξη με το εργαστήριο Φιλοσοφίας και Τέχνης ΕΚΠΑ, υπό την επιμέλεια και τη διεύθυνση της Άννας Λάζου, παρουσίασαν μία πρωτότυπη μουσικοχορευτική παράσταση, που γέμισε το κέντρο του Βύρωνα με όμορφα τραγούδια και χορούς. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η Αμαρυλλίς Ξενάκη και η Βενετία Χατζηνικολάου.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Δήμαρχος Βύρωνα ενώ παραβρέθηκαν: η βουλευτής Νότιου Τομέα Ραλλία Χρηστίδου, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Λεμονιά Κλωνάρη, Χρήστος Σπυρόπουλος, Μιχάλης Καραγιάννης, Δημήτρης Κόκκαλης, Κώστας Αγγέλης και Θέμης Τέγος. Παρέστησαν επίσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ελπίδας» Α. Σωτηρόπουλος και της Ριζοσπαστικής Κίνησης Βύρωνα Τ. Μαυρόπουλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Τριγάζης, Σ. Υφαντή, Ι. Κιούπη, Ν. Αποστολάκης και Ε. Τριανταφύλλου, καθώς και η πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα Αλέκα Σιώζου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here