Μαζί για τον Βύρωνα:Κεντρική προεκλογική ομιλία Μίλτου Μπαντή

0
318

Ηχηρό παρόν και μια εντυπωσιακή, θερμότατη υποδοχή επεφύλαξαν οι Βυρωνιώτες στον υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης Μίλτο Μπαντή, στην της Κεντρικής Ομιλίας του, το βράδυ της Τετάρτης στο Ταπητουργείο.

“Δημότες του Βύρωνα!Συμπολίτες μου!Φίλες και φίλοι,Σήμερα κερδίζουμε το μέλλον!Σήμερα δίνουμε την απάντηση σε όσους επιδιώκουν τη στασιμότητα!Σήμερα κάνουμε το βήμα μπροστά!Μαζί για τον Βύρωνα!

Εχω πει στο παρελθόν ότι σε αυτή την πόλη γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!Τόσο οι συνεργάτες μου όσο και εγώ εκφράζουμε ένα άλλο κόσμο!Εκφράζουμε μια φρέσκια πολιτική αντίληψη και εκφραζόμαστε από έναν φορέα που νοιάζεται, πιστεύει και δρα!Εναν φορέα που θα αποτελέσει μια Δημοτική Αρχή, η οποία θα ασκήσει μια πολιτική που θα πηγάζει και θα ελέγχεται από τους καλά ενημερωμένους και ενεργούς Πολίτες του Βύρωνα. Γιατί…Ο Δήμος μπορεί και πρέπει να λειτουργεί και να δρα, μαζί με τους Πολίτες, Θετικά! Αμεσα!Ουσιαστικά!Η δύναμη των επιχειρημάτων μας και το σχέδιο που θα υλοποιήσουμε μαζί με τους πολίτες του Βύρωνα, βρίσκει απήχηση στη κοινωνία. Είμαστε έτοιμοι για την πόλη της επόμενης ημέρας!Είμαστε έτοιμοι ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Φίλες και φίλοι!Αυτή την Κυριακή θα βάλουμε μπροστά το «εμείς» αφήνοντας πίσω το «εγώ» και τις φθαρμένες, αναξιόπιστες λύσεις «αυτόκλητων σωτήρων». Δεν πρόκειται να συνεχίσουμε τις πολιτικές μιας αυτοδιοίκησης που έφερε τη στασιμότητα στην πόλη μας! Ο Βύρωνας θα προχωρήσει με τους ανθρώπους της γνώσης και τους συνειδητοποιημένους και δραστήριους πολίτες του.

Εμείς έχουμε μια άλλη αντίληψη για τη συμμετοχή του πολίτη!Τον θέλουμε πρωταγωνιστή των εξελίξεων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, όπου αυτός ζει και δραστηριοποιείται. Θέλουμε μια διαφορετική κοινωνία!γιατί πρεσβεύουμε έναν άλλο κόσμο! Εχουμε μια άλλη λογική ανάπτυξης!Οι μη επεξεργασμένες θέσεις και οι πρόχειρες προτάσεις, είναι οπισθοδρόμηση και αποσκοπούν μόνο στην υφαρπαγή της ψήφου!Θέλουμε ένα δήμο, που θα σέβεται τον πολίτη και τα προβλήματά του!

Ο Βύρωνας μπορεί να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματά του!Το αύριο του Δήμου μας δεν μπορεί να περιμένει. Χρειάζεται γνώσεις, εμπειρία, νέες ιδέες και σωστό σχεδιασμό.Η ζωή του συμπολίτη μας! επηρεάζεται άμεσα από την πορεία του δήμου. Θέλουμε ένα δήμο!που θα σέβεται τον πολίτη και τα προβλήματά του!Και θα το κάνουμε!όχι με λόγια αλλά με συγκεκριμένο σχέδιο και έργα.Ο,τι ακριβώς διαθέτει σήμερα ο συνδυασμός μας.Λόγο ευθύ!καθαρό και συγκεκριμένο!Στα χέρια σας έχετε το ολοκληρωμένο και αναλυτικό πρόγραμμά μας!Πρόγραμμα με συγκεκριμένους άξονες και προτάσεις!Πρόγραμμα με λύσεις!Ενα πρόγραμμα που κατορθώσαμε να φτάσει σε κάθε συμπολίτη μας!Θέλω όλες και όλοι να είστε σίγουροι! ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου ανεξάρτητα
από την ιεράρχηση στην υλοποίηση του προγράμματος μας αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα, ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης κάθε σημείο του προγραμματικού μας λόγου!

 • ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
 • ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ
 • ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
 • ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
 • ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 • ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
 • ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΙΚΟΤΗΤΑ
 • ΤΗΝ
 • ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ
 • ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ
 • ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ:

• αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου ώστε αυτές να εξυπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών

• διαχείριση των δαπανών με αυστηρότητα• Καθαρές διαδικασίες των προμηθειών σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης, του εξοπλισμού, αλλά και των έργων που υλοποιούνται.

• κατάργηση των πελατειακών σχέσεων• ουσιαστική αξιοποίηση της Δημοτικής περιουσίας και των πόρων που διαθέτει,

• στοχευμένη αξιοποίηση υπαρχόντων οικονομικών εργαλείων και μηχανισμών στα οποία συμμετέχει ο Δήμος αλλά και η δημιουργία νέων.

Ακούστε με προσεκτικά!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΜΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ!ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ!Τους λέω λοιπόν!Με τον πλέον εμφατικό τρόπο αυτό δεν θα περάσει!Στις 26 Μαΐου ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!θα πάρουν την απάντησή τους!
ΓΙΑΤΙ Ο ΒΥΡΩΝΑΣΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ θα τους βάλετε οριστικά στο περιθώριο της πολιτικής ζωής.Εκεί που πραγματικά τους αξίζει.

Απευθυνόμαστε σε κάθε έναν από εσάς,σε κάθε κοινωνική ομάδα,και ζητάμε την ολόπλευρη στήριξή σας, γιατί πιστεύουμε σ' ένα αυθεντικό μοντέλο τοπικής αυτοδιοίκησης,για ουσιαστική συμμετοχή του πολίτη στη λήψη των αποφάσεων, Γιατί δε θέλουμε ο Δήμος μας να κάνει βήματα προς τα πίσω, Γιατί δεν θέλουμε Ο Δήμος μας να εγκλωβιστεί στην εσωστρέφεια!Γιατί δεν θέλουμεΤην αδράνεια!ΘΕΛΟΥΜΕ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!”

ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ / ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΠΗΤΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑΖωντανή μετάδοση της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΠΗΤΟΥΡΓΕΙΟΥ

Gepostet von ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ am Mittwoch, 22. Mai 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here