Κύπρος serial killer: Ραγδαίες εξελίξεις στην Κόκκινη Λίμνη! Αναγνωρίστηκε το νέο πτώμα που βρέθηκε!

0
178

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, καθώς αναγνωρίστηκε το νέο πτώμα που βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη!

Η φρίκη δεν έχει τελειωμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, το πτώμα φέρεται να ανήκει στο 8χρονο κοριτσάκι Elena-Natalia Bunea, το οποίο είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του Livia Florentina Bunea και ο 35χρονος καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η σωρός της ανήλικης εντοπίστηκε ντυμένο μέσα στην ταξιδιωτική βαλίτσα.

Η σωρός μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο νεκροτομείο, ενώ επιτόπια αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Χθες το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar είχε «σαρώσει» την Κόκκινη Λίμνη και κατέγραψε δεδομένα, των οποίων τα αποτελέσματα δόθηκαν σήμερα στις πέντε το πρωί.

Σήμερα, οι έρευνες ξεκίνησαν με την ρομποτική κάμερα η οποία κατέγραψε τα δεδομένα στα συγκεκριμένα σημεία τα οποία «υπέδειξε» το Sonar και κρίθηκε αναγκαία η κατάδυση δύτη.

Ο δύτης γύρω στις 15:10 καταδύθηκε στη λίμνη στην οποία ρίχθηκε δίχτυ και ανασύρθηκε η βαλίτσα θανάτου, η οποία είναι η δεύτερη που έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

O χειριστής του υπερσύγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος Multibeam Sonar είναι Ισπανός επαγγελματίας Υδρογράφος. Σε δηλώσεις του το Σάββατο (4/5) ο Αλεχάντρο Παλμέιρo, ανέφερε ότι το σύστημα έχει χρησιμοποιηθεί σε παρόμοια περίπτωση και η επιχείρηση είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Εξάλλου, σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο παραιτηθείς Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου και συγκεκριμένα στον News 24/7. Ο κ. Νικολάου εκτίμησε ότι η χρήση του sonar, θα προσφέρει τη δυνατότητα, μέσω λέιζερ, να εντοπιστεί, αν υπάρχει πτώμα, στο Μιτσερό και στο Ξυλιάτο.

Το Sonar είναι ένα παγκόσμιο γεωγραφικό σύστημα αναφοράς, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΚΣΕΔ, η CYTA και το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας θα βοηθήσουν ώστε να το μετατρέψουν σε τοπικό, ώστε αυτό να δίδει ακριβείς συντεταγμένες.

πηγή:youweekly

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here