Κύπρος- Ομολογία σοκ: Έκαναν σεξ, την έπνιξε και την πέταξε στο φρεάτιο!

0
176

Με κατεβασμένο το κεφάλι μπήκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου ο 35χρονος, ο οποίος φαίρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία μιας γυναίκας και της μόλις 6 ετών κόρης της, στην Κύπρο.

«Έχετε συλληφθεί για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης και της απαγωγής που διαπράχθηκαν μεταξύ 2018 και 2019 στη Λευκωσία. Η Αστυνομία θα ζητήσει την κράτηση σας για έξι μέρες» ειπώθηκε από την έδρα του Δικαστηρίου, ενώ σύμφωνα με τον ανακριτή, στις 19/4 ο ύποπτος παραδέχθηκε το φόνο της Marry Rose.

Είναι η γυναίκα, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε τυχαία από τουρίστες στο μεταλλείο και μετά την αναγνώρισή της από φίλη της, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης.

Στις έρευνες που έκαναν οι Αρχές για να εντοπίσουν το κοριτσάκι, βρήκαν και δεύτερο πτώμα γυναίκας το οποίο έχει επίσης ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για την ARIAN PALANAS LOZANO τα ίχνη της οποία χάθηκαν στις 21 Ιουλίου, 2018 από την κατοικία της στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης ο ύποπτος χθες έδωσε κατάθεση για το δεύτερο θύμα και παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ, μετά την έπνιξε και ακολούθως τη μετέφερε στο μεταλλείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here