Κύπρος: Απαθής και χωρίς ίχνος μεταμέλειας ο «Ορέστης» για τα θύματά του

0
176

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν οι αρχές στην Κύπρο τα όσα συμβαίνουν με την υπόθεση του 35χρονου ίλαρχου ο οποίος ως «Ορέστης» δολοφονούσε ανυπεράσπιστες και ανυποψίαστες γυναίκες. Και σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα στη λίμνη στο Ξυλιάτο. Η λίμνη Μεμί δυσκολεύει τις έρευνες καθώς τα νερά είναι θολά.

Οι έρευνες στο φρεάτιο στο Μιτσερό όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, σταμάτησαν για λόγους ασφαλείας. Οι μεταλλικές δοκοί που συγκρατούν τα αναβατόρια μέσα στο φρεάτιο λύγισαν.

Αματανόητος ο «Ορέστης»
Από την άλλη χωρίς ίχνος μεταμέλειας φαίνεται να παρουσιάζεται ο 35χρονος ίλαρχος ο οποίος με το ψευδώνυμο «Ορέστης» παρέσυρε τις ανυποψίαστες γυναίκες.

Ο 35χρονος από την αρχή δεν ήταν συνεργάσιμος αλλά αναγκάστηκε, να παραδεχθεί τα εγκλήματα όταν οι αρχές τον παγίδευσαν με τεκμήριο που είχαν στα χέρια τους.

«Είναι εντελώς απαθής. ∆εν έχει δείξει ίχνος µεταµέλειας. ∆εν έχει βουρκώσει, ούτε έχει ρίξει ένα δάκρυ για τα θύµατά του. ∆εν έχει καν ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις του και φέρεται σαν να λειτουργεί µε απόλυτη νηφαλιότητα» αποκαλύπτει στο «Έθνος» αστυνοµικός που συµµετέχει στις έρευνες για τον εντοπισµό της 6χρονης Sierra. «Με σταθερότητα και αποφασιστικότητα µας υπέδειξε τα σηµεία που είχε ξεφορτωθεί τα τρία γνωστά θύµατά του. Ακόµη και όταν τον πήγαµε στη λίµνη Ξυλιάτου ήταν ανέκφραστος και αδιάφορος. ∆εν αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο, ούτε έχει εξηγήσει τους λόγους πίσω από τις ειδεχθείς του πράξεις» προσθέτει. «Όταν τον ρωτήσαµε και για τις γυναίκες που βρίσκονται στη λίστα για τις οποίες έχει δηλωθεί εξαφάνιση, δεν είπε απολύτως τίποτα» τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Το μοντέλο που πόζαρε για τον «Ορέστη»
Ένα μοντέλο από την Βουλγαρία γνώρισε τον Νίκο Μεταξά πριν ένα μήνα και πόζαρε γι’ αυτόν σε βίντεο κλιπ στο κρεβάτι του σπιτιού του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, όπου, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές της Αστυνομίας, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες!
Όπως αποκαλύπτει η γυναίκα ο 35χρονος της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους! Ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί μάλιστα να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες πριν συλληφθεί.

Η γυναίκα, παγώνει όταν μαθαίνει ότι στο κρεβάτι που ξάπλωσε για το βίντεο κλιπ στραγγαλίστηκε η άτυχη Φιλιππινέζα και περιγράφει τον φερόμενο ως πιθανό serial killer της Κύπρου, ως άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με κατά συρροήν δολοφόνο.

Δείτε πλάνα και από το βίντεο κλιπ που τράβηξε και σκηνοθέτησε ο «Ορέστης», δείτε όλα όσα αποκαλύπτει το μοντέλο που πόζαρε τελευταία γι αυτόν.

Με πληροφορίες από CyprusTimes και Philenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here