ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

0
194
32ïò ÃÕÑÏÓ ÁÈÇÍÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / EUROKINISSI)

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου λόγω των εκδηλώσεων για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 12:00 και θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στους οδικούς άξονες της Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.

Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία – τρόλεϊ).

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και γύρω από την πρεσβεία των Η.Π.Α, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Κλειστοί τρεις σταθμοί του Μετρό
Κλειστοί θα είναι τρεις σταθμοί του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας, μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής θα είναι κλειστός από τις 15:00, ενώ από τις 16:0 θα είναι κλειστοί οι σταθμοί Σύνταγμα και Ευαγγελισμός.

Τα δρομολόγια θα διεξάγονται κανονικά, όμως οι συρμοί θα περνούν από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς να κάνουν στάση.

newsbeast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here