Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά λόγω της επίσκεψης του Σι Τζιπίνγκ

0
161
Chinese President Xi Jinping delivers a speech at the opening ceremony of the 19th Party Congress held at the Great Hall of the People in Beijing, China, Wednesday, Oct. 18, 2017. Having bested his rivals, Xi is primed to consolidate his already considerable power as the ruling Communist Party begins its twice-a-decade national congress on Wednesday. (AP Photo/Ng Han Guan)

Αντιμέτωποι με κλειστούς δρόμους και ουρές θα βρεθούν σήμερα οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας και στον Πειραιά, καθώς κατά διαστήματα θα τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.

Οι ρυθμίσεις αυτές θα εφαρμοστούν το πρωί, το μεσημέρι και τις απογευματινές ώρες στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στον Πειραιά μόνο το απόγευμα.

Ανάλογα με τη διαδρομή του Κινέζου προέδρου, θα κρίνεται και σε ποιους δρόμους θα διακοπεί η κυκλοφορία, για την ασφαλή διέλευση της αυτοκινητοπομπής του.

Ο Σι Τζινπίνγκ θα έχει το πρωί συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας- οπότε θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα στις 9:50 θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, και στις 11:10 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 16:0 ο κ. Σικ Τζινπίνγκ , συνοδευόμενος από τον κ. Μητσοτάκη, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας COSCO στο Νέο Ικόνιο Περάματος ενώ στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Κινέζου ομολόγου του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αύριο Τρίτη στις 10:0 ο Σι Τζινπίνγκ, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης.

newsbeast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here