Κρούσμα κορωνοϊού σε παιδαγωγό του 6ου Παιδικού Σταθμού Βύρωνα

periagogis2

Ύστερα από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού  σε παιδαγωγό του 6ου Παιδικού Σταθμού το περασμένο Σάββατο, αποφασίστηκε, σύμφωνα και με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ:

  • Να κλείσει ο Παιδικός σταθμός για 14 ημέρες
  • Να γίνει στο χώρο του Παιδικού σταθμού (πραγματοποιήθηκε ήδη)
  • Να γίνουν δωρεάν προληπτικά τεστ για σε όλους τους εργαζόμενους του 6ου Σταθμού, μέσω της υφιστάμενης σύμβασης του Δήμου με διαγνωστικό κέντρο. (Δείτε περισσότερα: www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9861).
  • Να γίνουν διαγνωστικές εξετάσεις και στους εργαζόμενους του 5ου Παιδικού Σταθμού με τον οποίο συστεγάζεται. Ο 5ος Παιδικός Σταθμός θα παραμείνει κλειστός τη Δευτέρα και την Τρίτη  9 και 10 Νοεμβρίου, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ.

Καλούμε τους γονείς για τις επόμενες ημέρες να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην παρακολούθηση των παιδιών (συχνή θερμομέτρηση κτλ.), προκειμένου να εντοπίσουν έγκαιρα τυχόν ανησυχητικά συμπτώματα για κορονοϊό. Αν τα παιδιά εμφανίσουν “ύποπτα” συμπτώματα, θα πρέπει οι γονείς να επικοινωνήσουν άμεσα με τον παιδίατρο τους ή με την Παιδίατρο των Παιδικών Σταθμών, μέσω του τηλεφώνου: 210-7608460.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here