Κρήτη: Τραγική ειρωνεία με τον 24χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο! Το προφητικό μήνυμα που σοκάρει!

0
207

Μία τραγική ειρωνεία και ένα προφητικό μήνυμα από το τροχαίο στην Κρήτη, όπου κόστισε τη ζωή σε έναν 24χρονο.

Πριν 4 μήνες είχε φύγει και ο κολλητός του σε τροχαίο.

Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια κι ένα από αυτά το κρατούσε για τον 24χρονο Ρεθυμνιώτη που σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/04) μετά από μετωπική σύγκρουση στη διακλάδωση προς το χωριό Ασή Γωνιά, στην Κρήτη.

Ο συγκεκριμένος νεαρός είχε χάσει πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2018, τον κολλητό του ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, εξετράπη της πορείας του στη γέφυρα του Γερανίου στο Ρέθυμνο.

“Καλή αντάμωση αδελφέ μου”, ήταν το μήνυμα που έσπευσε να γράψει στο facebook ο 24χρονος, συνοδευόμενο από μία κοινή τους φωτογραφία.

“Δεν τηνε θέλω τη ζωή ρε χωρίς εσένα”, συμπλήρωνε και τέσσερις μήνες μετά ήρθε να εκπληρώσει άθελά του την τραγική αυτή θέση.

θάνατος Κρήτη

Οι δύο νέοι, οι δύο φίλοι, συναντιούνται με αυτόν τον τρόπο ξανά, σκορπίζοντας θλίψη στις οικογένειές τους και με το παράδειγμά τους κρούουν ξανά τον κώδωνα του κινδύνου για τις προληπτικές πολιτικές που πρέπει επιτέλους να ακολουθηθούν ώστε να πάψει επιτέλους η Κρήτη να θρηνεί για το χαμό νέων ανθρώπων στην άσφαλτο.

youweekly

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here