Ηλιούπολη: Το πλήρες Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα των εκδηλώσεων

0
279

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του ενόψει των Χριστουγέννων, με πλήθος events σε όλη την πόλη για μικρούς και μεγάλους.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τόσο μουσικά δρώμενα όσο και επιμορφωτικές εκδηλώσεις για παιδιά και ξεκινούν από τις 8 Δεκεμβρίου, οπότε και θα φωταγωγηθεί το δέντρο στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.

Σημείωση: Το πρόγραμμα θα ανανεώνεται διαρκώς με νέες εκδηλώσεις

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου (18:30, Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης)

Έναρξη των γιορτών στην πόλη μας με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία, από τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη.

Αμέσως μετά η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η Εταιρεία Μέθεξις, θα παρουσιάσουν την παράσταση “ΧΑΝΑ ΖΟΟ 11 Χρόνια Μαζί”, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη, που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το “Mazoo an the Zoo” και το “XANA ZOO”.

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου (19:00, Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου)

  • Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τους Σπουδαστές & τα Μουσικά Σύνολα του «Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος»

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου (18:15, Ι.Ν. Αγίου Νικολάου)

Η Δημοτική Χορωδία και το Φωνητικό Σύνολο Ηλιούπολης, υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της Βαρβάρας Κουτίβα, ερμηνεύουν  εκκλησιαστικούς ύμνους, τραγούδια  και κάλαντα των ημερών, σε  Ιερούς Ναούς της πόλης μας.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου (18:30, Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής)

Η Δημοτική Χορωδία και το Φωνητικό Σύνολο Ηλιούπολης, υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της Βαρβάρας Κουτίβα, ερμηνεύουν  εκκλησιαστικούς ύμνους, τραγούδια  και κάλαντα των ημερών, σε  Ιερούς Ναούς της πόλης μας.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου (19:30, Ι.Ν. Κοίμησης Θεοτόκου)

Η Δημοτική Χορωδία και το Φωνητικό Σύνολο Ηλιούπολης, υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της Βαρβάρας Κουτίβα, ερμηνεύουν  εκκλησιαστικούς ύμνους, τραγούδια  και κάλαντα των ημερών, σε  Ιερούς Ναούς της πόλης μας.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου (18:00, Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου)

Τα τμήματα της Μουσικής Προπαιδείας και της Παιδικής Χορωδίας του «Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης  Απόστολος Μόσχος», υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της Βαρβάρας Κουτίβα, παίζουν και τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Στη συνέχεια, το Παιδικό Τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου μας, παρουσιάζει το αγαπημένο έργο του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ, «Ο μικρός πρίγκιπας», σε διδασκαλία και σκηνοθεσία της θεατρολόγου Μάρας Γαργαλάκου.

Σκηνική επιμέλεια: Αδαμαντία Γιαννοπούλου, Γιούλη Γκικοπούλου, Θεανώ Χριστοπούλου και το Παιδικό Εργαστήρι Ζωγραφικής.

22,24,29 & 31 Δεκεμβρίου (12:00, σε διάφρες πλατείες της Ηλιούπολης)

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ηλιούπολης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κλαδά, ερμηνεύει πασίγνωστες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα και ομορφαίνει την καθιερωμένη βόλτα μας στα μαγαζιά της πόλης, την περίοδο των εορτών, από την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης έως την Πλατεία Φλέμινγκ και από την Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας έως την Πλατεία Ανεξαρτησίας.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 έως Παρασκευή Ιανουαρίου 2020 (07:00 – 16:00, Α Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης)

Καμπ δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, ηλικίας 6 έως 12 ετών, κατά την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων σχολικών διακοπών -τις εργάσιμες ημέρες-, με αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Πληροφορίες: 6971560249, 210 9922899-210 9944001  ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα athlitismos.dimosilioupolis.gr. Εγγραφές την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, από τις 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο και κατά τις ημέρες λειτουργίας του καμπ και ώρες 7 π.μ. έως 9 π.μ.

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου (18:00 – 20:00, )

Το Εργαστήρι του Άι Βασίλη
Τα Εργαστήρια Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Ηλιούπολης προσκαλούν τα παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, για να δημιουργήσουν τις δικές τους πρωτότυπες κατασκευές, εμπνευσμένες από το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης στο τηλ.: 210 9948344

Εμψυχωτές Εργαστηρίου: Γιαννοπούλου Αδαμαντία, Γκικοπούλου Γιούλη, Κουτίβα Βαρβάρα, Παπαδημητρίου Αναστασία, Τσαμπουράκης Μανώλης & Χριστοπούλου Θεανώ

Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου (12:00, Δημοτικό Κολυμβητήριο)

Θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού των Υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων. Θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου.

Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Ηλιούπολης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κλαδά.

ilioupolinews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here