Ηλιούπολη:Προβλήματα με τις στοίβες κλαδιών – Τι απαντά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

0
189

Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στους κατοίκους το φαινόμενο με τους μεγάλους όγκους κομμένων κλαδιών σε πολλά σημεία στην Ηλιούπολη.

Τα εν λόγω κλαδιά προέρχονται από κλαδέματα, ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, παραμένουν σε στοίβες για πάνω από 2 εβδομάδες, παρά τις συνεχείς κλήσεις τους προς τον Δήμο Ηλιούπολης. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία κατοίκου στην περιοχή της κάτω Ηλιούπολης, που αναφέρει πως με την τελευταία κακοκαιρία τα εν λόγω κλαδιά σκόρπισαν και προκάλεσαν πολλά προβλήματα στη γειτονιά.

Το ζήτημα έφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Τάσος Ευσταθίου, ο οποίος ζήτησε από τη δημοτική αρχή να λάβει μέτρα για την ταχύτερη περισυλλογή των κλαδεμάτων και έθεσε ερωτήματα σχετικά με την διαδικασία στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αντζινά.

Ο κ. Αντζινάς, απαντώντας, ανέφερε πως «εάν υπάρξει σωστός προγραμματισμός, οι 25 ημέρες που τα κλαδια παραμένουν στον δρόμο θα γίνουν 10», ενώ τόνισε πως «γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να υπάρξει καθαρισμός ανά ενορία από τα συνεργεία του Δήμου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ilioupolinews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here