Ηλιούπολη: Αρχίζει σήμερα το διαδικτυακό πρόγραμμα της «Ακαδημίας Γονέων»

periagogis2

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του  σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, το δίκτυο του ΟΚΑΝΑ και άλλους φορείς, διοργανώνει για το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, το πρόγραμμα της «Ακαδημίας Γονέων».

Πρόκειται για 8 δίωρες διαδραστικές διαδικτυακές συναντήσεις γονέων με θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.ά.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε 2η Τετάρτη κάθε μήνα και ώρα 18.15-20.15

Η εναρκτήρια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου με ομιλήτρια την κα Άρτεμις Κ. Τσίτσικα, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ

και θέμα:

Ανάπτυξη των παιδιών και “χρυσοί” κανόνες για γονείς

Η πρόσβαση για την εναρκτήρια συνάντηση είναι χωρίς εγγραφή και γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου: https://youtu.be/qkSbh6IjwuY

Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να συμμετέχουν στις υπόλοιπες συναντήσεις της «Ακαδημίας Γονέων» χρειάζεται να υποβάλλουν αίτημα στον Τομέα των Ψυχολογικών Υπηρεσιών του Δήμου. Πληροφορίες δίνονται κατά προτίμηση μέσω e-mail στο bouleskatri@ilioupoli.gr  ή τηλεφωνικά Δευτέρα ως Πέμπτη και ώρες 10:00 – 14:00 στο 2109732282.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here