Γιατρούς για τα σχολεία και άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα ζητά από την πολιτεία ο Δήμαρχος Βύρωνα

periagogis2

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης με επιστολές που έστειλε σήμερα προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και προς το Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ζητά τη λήψη επιπλέον μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στην επιστολή του προς την κα τονίζει: «Λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα προβλήματα που εμφανίζονται στην εκπαιδευτική κοινότητα λόγω της πανδημίας του COVID-19, κρίνουμε αναγκαία την πρόσληψη δύο γιατρών στο δήμο μας, έναν που θα ελέγχει πιθανά κρούσματα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κι έναν για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, από το Υπουργείο Παιδείας».

Στην επιστολή του προς τον κ. Παναγιώτη Στάθη, ο ζητά την άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και την προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει και ως κέντρο αναφοράς Covid-19.

Η δημοτική αρχή Βύρωνα καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των δημοτών μέσα στην πανδημία και να εξασφαλίσει τους καλύτερους δυνατούς όρους για την αντιμετώπιση της από την τοπική κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here