Γενική ανακοίνωση προς τους δημότες του Δήμου Βύρωνα από τον Δήμαρχο

0
247

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρ. Γώγος ζήτησε να λάβει αντίγραφα του εκλογικού καταλόγου και όλα τα δικαιολογητικά μεταδημοτεύσεων του τελευταίου έτους, ώστε να τα ελέγξει προκειμένου να αποφασίσει αν θα καταθέσει εκλογική ένσταση.

Στα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται προσωπικά σας δεδομένα τα οποία σε άλλη περίπτωση δεν θα γνωστοποιούνταν σε κανέναν.  Πλην όμως ο Δήμος είναι κατά νόμο υποχρεωμένος να τα χορηγήσει δυνάμει του άρθρου 5 του Ν. 2690/1999 και του άρθρου 6 παρ. 4 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων 2016/679.

Με το παρόν θέλω να σας ενημερώσω για τη μεταβίβαση των στοιχείων σας που περιλαμβάνονται στον εκλογικό κατάλογο και στο φάκελο μεταδημότευσης (για όσους μεταδημότευσαν κατά το τελευταίο έτος), στον κ. Χρ. Γώγο τηρώντας για λογαριασμό του Δήμου την υποχρέωση προηγούμενης ενημέρωσης του υποκειμένου των προσωπικών δεδομένων, με την υποσημείωση ότι η ενδεχόμενη εναντίωσή σας τόσο στην επεξεργασία αυτή (μεταβίβαση) όσο και στην από τον κ. Γώγο επεξεργασία (έλεγχο μεταδημοτεύσεων) δεν υπερισχύει του υπέρτερου έννομου συμφέροντος του αιτούντος υποψηφίου, η οποία όμως οφείλει να τελεί υπό τις εγγυήσεις του ως άνω Γενικού Κανονισμού.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος

πηγή:dimosbyrona.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here