Φθιώτιδα: Η περιπέτεια της ζωής του ξεκίνησε όταν χωρίστηκε από τους φίλους του – Η περιπλάνηση που θα θυμάται για πάντα!

0
213

Ο πρωταγωνιστής θέλησε να μαζέψει τσάι σε περιοχή πάνω από την Νεράιδα του δήμου Στυλίδας χθες το απόγευμα (25-06-2019). Η παρέα αποτελούνταν από τρία άτομα…

Περπαντώντας στο βουνό χωρίστηκαν. Οι δύο από αυτούς βλέποντας πως ο καιρός χαλάει επέστρεψαν στο αυτοκίνητό τους. Ο 70χρονος όμως αποπροσανατολίστηκε και χάθηκε στο βουνό.

Με το κινητό του τηλέφωνο, όπου είχε σήμα, μιλούσε με τους φίλους του, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο της επιστροφής.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία. Αστυνομικοί του Α.Τ. Στυλίδας και δύο πολίτες που γνωρίζουν πολύ καλά την περιοχή άρχισαν να ψάχνουν για τον 70χρονο.

Εκείνος τους είχε περιγράψει τον χώρο που βρισκόταν και τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν στη θέση Μαυρίκα, σε δύσβατη περιοχή μακριά από την Νεράιδα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν σε καλή κατάσταση και με την βοήθεια των αστυνομικών και των κατοίκων της περιοχής επέστρεψε στο σπίτι του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here