Ευαγγελισμός: Προμήθεια 10 αναπνευστήρων από την Περιφέρεια Αττικής

periagogis1

Προχωρούν οι διαδικασίες για την προμήθεια Νοσοκομείων της Αττικής με μηχανολογικό εξοπλισμό από την Περιφέρεια Αττικής.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης συνολικού προϋπολογισμού 740.000 ευρώ, ολοκληρώθηκε στο Ευαγγελισμός, η εγκατάσταση 10 αναπνευστήρων (τύπου Β).
Μέχρι τα Χριστούγεννα και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης από τους εκπροσώπους των εταιρειών που έχουν αναλάβει την προμήθεια του εξοπλισμού, αναμένεται να παραδοθούν άλλοι 8 αναπνευστήρες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αττικό50 κρεβάτια ΜΕΘ και ΜΑΦ σε Νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ (Τζάνειο, Ασκληπιείο, Θριάσιο, Αττικόν) και 18 κρεβάτια στις ΜΕΘ Εμφραγμάτων στο Ευαγγελισμός.
Κατά την τηλεδιάσκεψη ο κ. Πατούλης, με δεδομένη την κρισιμότητα της κατάστασης, ζήτησε από τους εκπροσώπους των εταιρειών την όσο το δυνατόν ταχύτερη παράδοση του σχετικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία της Αττικής.
Με αφορμή την ολοκλήρωση της πρώτης εγκατάστασης αναπνευστήρων στον Ευαγγελισμό ο Περιφερειάρχης επισήμανε: «Η Περιφέρεια Αττικής αναγνωρίζοντας τη σημασία της θωράκισης του υγειονομικού μας συστήματος αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για τη χώρα, συνδράμει έμπρακτα στη στήριξη των νοσοκομείων της Αττικής. Με πράξεις και όχι με λόγια, στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια. Βρήκαμε άμεσα λύσεις και διεξόδους, ενεργοποιώντας έναν άγονο διαγωνισμό του παρελθόντος και διαθέτουμε σε νοσοκομεία της Αττικής έναν αρχικό αλλά πολύ κρίσιμο εξοπλισμό για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας. Κινούμαστε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα , χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και ενεργά, στο πλευρό του υγειονομικού μας προσωπικού και των πολιτών. Σε αυτή την εθνική μάχη είμαστε όλοι μαζί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here