Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Βύρωνα την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

0
816

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με το νοσοκομείο Γ.Ν.Α ΣΩΤΗΡΙΑ για την ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο  Αγίας Τριάδας, στη διεύθυνση Βουτζά 73 & Φλέμινγκ (Εντευκτήριο Προσκόπων) την Τετάρτη 24 Μαΐου 202 και ώρες 9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210-7651581 και 210-7652588 καθημερινά (8:00π.μ – 14:00μ.μ).

Με αυτόν τον τρόπο, θα διασφαλιστεί η αποφυγή συνωστισμού και θα διατηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις για την προστασία της υγείας όλων των αιμοδοτών και των εργαζομένων στην αιμοδοσία.

Για να προσφέρετε αίμα, χρειάζεται:

1. Να είστε υγιείς και να μην παρουσιάζετε συμπτώματα ασθενείας.

2. Να είστε ανάμεσα στις ηλικίες 18-65 ετών.

3. Να έχετε πάρει ένα ελαφρύ γεύμα -4 ώρες πριν την αιμοδοσία.

4. Να έχετε πιει 2- ποτήρια νερό ή χυμό.

5. Να έχετε κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες.

6. Να μην έχετε τατουάζ ή piercing τους τελευταίους 6 μήνες.

7. Να μην έχετε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τους τελευταία 6 μήνες ή σε οποιαδήποτε θεραπευτική αγωγή που να σας καθιστά μη κατάλληλο για αιμοδοσία.

Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα  τον ΑΜΚΑ, και την ταυτότητα εθελοντή αιμοδότη σας ( αν έχετε αιμοδοτήσει στο παρελθόν).

Η αιμοδοσία αποτελεί μια απλή και γρήγορη διαδικασία, η οποία μπορεί να σώσει ζωές. Οι αιμοδότες είναι ουσιαστικοί παράγοντες για τη διατήρηση των αποθεμάτων αίματος στα νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα. Ελπίζουμε να σας δούμε στην εθελοντική αιμοδοσία και να συμβάλλουμε μαζί στη διάσωση ζωών και στη βελτίωση της υγείας των συνανθρώπων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here