Εστίαση εναντίον Τσιόδρα και Χαρδαλιά: «Στοχοποιούν τις επισκέψεις σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ ως επικίνδυνες»

0
33

Την έντονη διαμαρτυρία των επιχειρηματιών Εστίασης προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις Τσιόδρα – Χαρδαλιά κατά την τακτική για την πορεία του κορονοϊου

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις των επικεφαλής της διαχείρισης κρίσης της πανδημίας για τους χώρους της εστίασης το Δ.Σ. του σωματείου των επιχειρηματιών της εστίασης, καφέ και μπαρ, “BARECA”, εξέδωσε που εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία τους.

Το σωματείο επιχειρήσεων εστίασης εκφράζουν την την λύπη τους διότι όπως αναφέρει οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης – μέλη του σωματείου Bareca, παρακολουθούν τις δηλώσεις του – κατά τα άλλα εξαιρετικά συμπαθούς – επικεφαλής λοιμοξιολόγου, κ. που εμμέσως πλην σαφώς στοχοποιεί τις επισκέψεις σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ ως επικίνδυνες για τη μετάδοση του κορονοϊού, αναφέροντας δημόσια ότι “έχει να επισκεφθεί καφέ ή εστιατόριο από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σε ανάλογο πνεύμα και η αναφορά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, κ. ο οποίος βάζει στο ίδιο “τσουβάλι” ευσυνείδητους και ασυνείδητους επαγγελματίες με τους τελευταίους να συνιστούν μια απειροελάχιστη μειοψηφία.

Οι ιδιοκτήτες της εστίασης και καταστηματάρχες σύμφωνα με το σωματείο των επιχειρήσεων εστίασης, είναι σε θέση να διαβεβαιώσουν ότι τηρούν στο ακέραιο στην συντριπτική τους πλειονότητα τα μέτρα Υγιεινής, έχοντας επενδύσει σημαντικά κονδύλια για την προστασία των πελατών τους και συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της Πολιτείας για την τήρηση των νέων ωραρίων και των κοινωνικών αποστάσεων.

«Κάθε γενικόλογο και ατεκμηρίωτο επιχείρημα προς την αντίθετη κατεύθυνση πλήττει τόσο τον κλάδο όσο και τις χιλιάδες οικογένειες που ζουν από αυτόν.» καταλήγει στην ανακοίνωση του το σωματείο.

dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here