Επιτυχημένη η πρεμιέρα του ηλεκτρονικού ραντεβού στο Δήμο Βύρωνα

Πολύ επιτυχημένη κρίνεται η πρεμιέρα του ηλεκτρονικού ραντεβού στο Δήμο Βύρωνα (https://rantevou.dimosbyrona.gr/), όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αξιολογήθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου

Συγκεκριμένα:

Κλείστηκαν: 12 Ραντεβού

Ολοκληρώθηκαν:  120

Ακυρώθηκαν (χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου): 12

Γράφημα 1

Οι υπηρεσίες που χρειάστηκαν οι πολίτες, αφορούσαν:

Τμήμα Εσόδων: 50

Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης: 54

Τμήμα Ληξιαρχείου: 27

Γραφείο Πολιτικών Γάμων: 1

Γράφημα 2

Επίσης είναι ενδεικτικό ότι τόσο για το καθορισμό του ραντεβού, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, όσο και για την εξυπηρέτηση των πολιτών όταν πλέον προσήλθαν στις υπηρεσίες του δήμου, τα σχόλια ήταν πολύ θετικά από όσους πολίτες μπήκαν στον κόπο να αξιολογήσουν συνολικά την παρεχόμενη υπηρεσία.

Τα στατιστικά στοιχεία για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του irantevou δείχνουν ότι η υπηρεσία υιοθετήθηκε αμέσως από τους πολίτες που στην πλειοψηφία τους τη χρησιμοποίησαν ώστε να κλείσουν ραντεβού και να αποφύγουν την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό, ιδιαίτερα αυτήν την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού.

Γιατί να κλείσω ραντεβού με τις υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα;

1)      Για να έρθω και να έχω προτεραιότητα να εξυπηρετηθώ, συγκεκριμένη μέρα, ώρα σε σχέση με άλλους συμπολίτες μου που θα αμελήσουν να κλείσουν ραντεβού και που πιθανόν να μην εξυπηρετηθούν αν δεν υπάρξει κενό την  ημέρα προσέλευσής τους.

2)      Για να αποφεύγεται ο συνωστισμός στις υπηρεσίες του Δήμου μέτρο απαραίτητο για να μειώσουμε τις πιθανότητες μετάδοσης του Covid 19.

3)      Για να ξέρω εκ των προτέρων ποια δικαιολογητικά χρειάζονται για κάθε περίπτωση και να είμαι προετοιμασμένος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να τελειώσω τη δουλειά μου ακριβέστερα και ταχύτερο τρόπο.

4)      Για να μπορούνε με αποτελεσματικότερο τρόπο οι υπάλληλοι του  Δήμου να εξυπηρετήσουν το αίτημά μου.

Για τους πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολία στη χρήση των νέων τεχνολογιών, για οποιοδήποτε λόγο, υπάρχει παράλληλα η δυνατότητα καθορισμού ραντεβού μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Δήμου Βύρωνα:  2132008600.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here