ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

Το τελευταίο διάστημα τα προβλήματα στο δίκτυο οδοφωτισμού του Δήμου έχουν αυξηθεί, καθώς πέρα από τη δεδομένη παλαιότητα του δικτύου δημοτικού φωτισμού που παρουσιάζει συνεχώς βλάβες, προκλήθηκαν δυσλειτουργίες :

  1. Από τα έργα βελτίωσης δικτύου των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, τα οποία προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στο δίκτυο του δημοτικού οδοφωτισμού
  2. Από βλάβες που παρουσιάστηκαν, το τελευταίο 10ημερο, σε δέκτες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στην πόλη μας και ρυθμίζουν την ενεργοποίηση – απενεργοποίηση του νυχτερινού φωτισμού. Αυτή η απορρύθμιση έχει σαν αποτέλεσμα σε κάποιες περιοχές του Δήμου να μην ανάβουν τα φώτα τη νύχτα και να ανάβουν την ημέρα ή να μένουν αναμμένα όλο το 24ωρο.

Σε ότι αφορά τις ζημιές που προκάλεσαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, η δημοτική αρχή έχει ολοκληρώσει την καταγραφή των σημείων, έχει επικοινωνήσει με την υπεύθυνη μηχανικό και με τον ανάδοχο των έργων κινητής τηλεφωνίας και έχει λάβει ρητή δέσμευση ότι αρχίζει άμεσα η αποκατάσταση τους.

Για τις βλάβες στους δέκτες του ΔΕΔΔΗΕ η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έχει εντοπίσει ποιοι δέκτες έχουν απορυθμιστεί και έχει στείλει εγγράφως στην παραπάνω υπηρεσία τα συγκεκριμένα σημεία, ώστε να αρχίσει το συντομότερο η επισκευή τους.

ΠΗΓΗ:dimosbyrona

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here