Εκλογές 2019: Εκπτώσεις στα τρένα – Τι ισχύει για τα διόδια

0
214

Τι ισχύει για τους ψηφοφόρους που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιουλίου 2019.

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019. Σύμφωνα με την της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προσφέρεται στους επιβάτες έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων. Όπως αναφέρει η εταιρεία, η έκπτωση παρέχεται στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επίσης, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, καθώς και σε εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους, με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.

Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 27 Ιουλίου και δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet. Η παραπάνω έκπτωση 30% θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 5 έως και τις 9 Ιουλίου 2019.

Εκλογές 2019: Τι ισχύει για τα διόδια

Στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου 2019, η διέλευση των οχημάτων από τους σταθμούς των διοδίων θα είναι δωρεάν.

Στη Διακομματική Επιτροπή των εθνικών εκλογών συζητήθηκε το ενδεχόμενο παροχής οικονομικών κινήτρων στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών των εκλογικών τμημάτων, καθώς και διευκολύνσεων για τις μετακινήσεις των δικαστικών αντιπροσώπων και των ψηφοφόρων την ημέρα των εκλογών.

Συμφωνήθηκε για τις διευκολύνσεις στις μετακινήσεις κατά την ημέρα των εκλογών να ισχύσουν τα ίδια με τις πρόσφατες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ως εκ τούτου, στις 7 Ιουλίου, θα είναι δωρεάν η διέλευση των οχημάτων από τους σταθμούς των διοδίων.

Για τους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής θα ισχύσουν -όπως και στις 26 Μαΐου- μειωμένες τιμές στα εισιτήρια της Aegean και της Olympic Air, ενώ δωρεάν θα είναι η μεταφορά των ιδίων και των οχημάτων τους με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

newsit

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here