«Είμαστε δίπλα σου»: Η υπηρεσία του Δήμου Ζωγράφου συνεχίζει να λειτουργεί

periagogis1

Ο Δήμος Ζωγράφου, στο πλαίσιο των νέων περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, υπενθυμίζει ότι η υπηρεσία «Είμαστε δίπλα σου», με την οποία φροντίζουμε για την εξυπηρέτηση συμπολιτών μας που αδυνατούν να μετακινηθούν εκτός της οικίας τους προκειμένου να εφοδιαστούν με είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα, συνεχίζει να λειτουργεί.

Δικαιούχοι της υπηρεσίας «Είμαστε δίπλα σου» είναι οι εξής:

  • Ηλικιωμένοι που δεν έχουν στο περιβάλλον τους πρόσωπο να τους εξυπηρετήσει.
  • Άτομα με χρόνια νοσήματα που δεν έχουν στο περιβάλλον τους πρόσωπο να τα εξυπηρετήσει.
  • ΑμΕΑ με κινητικά προβλήματα που δεν έχουν στο περιβάλλον τους πρόσωπο να τα εξυπηρετήσει.
  • Πρόσωπα που με εντολή γιατρού βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Οι κάτοικοι που ανήκουν στις συγκεκριμένες κατηγορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210- 7700945, 210 -7700545, 210-7773805, από ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ προκειμένου να ενημερώνουν για το αίτημά τους.

Το αρμόδιο προσωπικό του Δήμου Ζωγράφου θα πραγματοποιεί αντ’ αυτών τις αγορές και θα τις παραδίδει στο σπίτι του ενδιαφερομένου εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Διευκρινίζεται ότι ο Δήμος αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση για τη μετάβαση στο κατάστημα, την προμήθεια των προϊόντων ή φαρμάκων και την παράδοσή τους στον δικαιούχο της υπηρεσίας, όχι την κάλυψη του κόστους για την αγορά.

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι πολίτες που είναι ήδη ενταγμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο εξακολουθούν να εξυπηρετούνται δωρεάν από τις ανωτέρω δομές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here