Δημήτρης Κουφοντίνας: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του!

0
206

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει με την υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα! Τι ακριβώς συνέβη;

Ο ίδιος, έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείου Βόλου και μεταφέρθηκε στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας, όπου και θα συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή αποκατάστασης της υγείας του.

Ο ίδιος και η οικογένειά του εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έκανε το προηγούμενο διάστημα πολυήμερη απεργία πείνας για την άδειά του από τις φυλακές.

AdTech Ad
Δημήτρης Κουφοντίνας: Τον έβαλαν στο νεκροτομείο!
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Βόλο, βρέθηκε στο νεκροτομείο!

Ο τρομοκράτης της 17Ν έγραψε επιστολή!

Για τις συνθήκες διαμονής του στο νοσοκομείου του Βόλου όπου και νοσηλεύτηκε μετά από αδιαθεσία διαμαρτύρεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας σε επιστολή του προς τον διευθυντή του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, ο αρχιεκτελεστής της 17Ν διαμαρτύρεται για τις συνθήκες διαμονής του στο 2ο υπόγειο του νοσοκομείου Βόλου και ζητά να μεταφερθεί σε άλλη, πιο κατάλληλη, κλινική. Πρόσφατα μάλιστα έκανε και απεργία πείνας!

Μάλιστα στην επιστολή του τονίζει πως αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά του, θέλει να επιστρέψει στη φυλακή της Κασσαβέτειας όπου εκεί δεν θα δεχτεί παρακολούθηση από οποιονδήποτε γιατρό ή νοσηλευτή του νοσοκομείου Βόλου, σημειώνοντας πως «κάθε τέτοια προσπάθεια συνιστά βίαιη και αναγκαστική νοσηλεία η οποία δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη θέληση μου, στην οποία δεν συναινώ».

Σημειώνεται πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση για το αίτημα χορήγησης άδειας στον εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα στο δικαστικό μέγαρο Βόλου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Όλη η επιστολή του Δημήτρη Κουφοντίνα
«Προς τον Διευθυντή

Δέχτηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο σας, μετά από πιέσεις, προκειμένου να υπάρχει κατάλληλο νοσηλευτικό περιβάλλον (υποστήριξη νοσηλευτικού προσωπικού), δεδομένου ότι είμαι από 2/5 σε απεργία πείνας.

Οι συνθήκες διαμονής μου εδώ, στην αποθήκη του 2ου υπογείου του κτιρίου του νοσοκομείου, δίπλα από το νεκροτομείο, συνιστούν απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμό.

Γι' αυτό

Ζητώ να μεταφερθώ άμεσα σε κατάλληλη κλινική του νοσοκομείου, ώστε να υπάρχει παρουσία νοσηλευτών υποβοήθησης στην κάλυψη των στοιχειωδών ατομικών αναγκών.

ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΗΛΩΝΩ

Ότι δεν θέλω να παραμείνω άλλο στο νοσοκομείο σας και δηλώνω και υπογράφω με κάθε ευθύνη μου ότι θέλω να επιστρέψω άμεσα στην ΕΑΚΝ Κασσαβέτειας, στο χώρο κράτησης μου και όπου θα συνεχίσω την απεργία πείνας.

ΚΑΙ

Μέχρι τότε δεν θα δεχθώ καμία επίσκεψη και παρακολούθηση από οποιονδήποτε γιατρό ή νοσηλευτή του νοσοκομείου σας, που θεωρώ εκ των προτέρων προσχηματική και προσβλητική και Δηλώνω ότι κάθε τέτοια προσπάθεια συνιστά βίαιη και αναγκαστική νοσηλεία η οποία δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη θέληση μου, στην οποία δεν συναινώ.

Η παρούσα δήλωση δεν στρέφεται σε καμία περίπτωση κατά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που κάνει ευσυνείδητα μέσα στις αντίξοες αυτές συνθήκες τη δουλειά του.

9/5/2019

Δημήτρης Κουφοντίνας, 2ο Υπόγειο».

youweekly

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here